Miú - mi újság ? Itt a cicuskád! - vol. II.

szombat, április 30, 2022


Tudtátok, hogy a párducmintát az ókorban az istennők hordták? Aztán később a férfiak jelképe lett, manapság pedig igen megosztott mintává vált: valaki vagy utálja, vagy imádja. Jómagam inkább az utóbbiba tartozok, de egy biztos, ha szeretnéd feldobni a ruhatáradat, akkor mindenképpen javaslok beszerezni egy leopárdmintás ruhadarabot. Az előző poszt folytatásaként szeretném megmutatni, hogy a leopárdmintát nem csupán nőies, sikkes stílus formájában hordható, hanem lazán, sportos kivitelben is. Soha nem megy ki a divatból

Vannak olyan trendek, melyek soha nem mennek ki a divatból, maximum kis időszakra eltűnnek, aztán újjáélednek. Az állatminták  kifejezetten a leopárdminta – ebbe a kategóriába tartoznak. Nyáron különösképp remek választás lehet, hiszen fehér, fekete és nude árnyalatokkal egyaránt kombinálható. Az első részben bemutatott Florflorance szoknyához ezúttal egy fehér, sportos Mayo Chix rövid ujjú pólót választottam.

Egy modern és egyben időtlen ruhásszekrény számára remek választás a klasszikus fehér póló, amely a legsokoldalúbb ruhadarab, és különböző outfitek alapját képezheti. Leginkább azért kedvelem, mert elegánsan és lezseren is viselhető, tűsarkúval vagy tornacipővel – ahogy a posztban látható szettnél is. Sportos viselethez előszeretettel vásárolok Dorko cipőket, egyrészről mert kényelmesek, másrészről elképesztően modern stílust képviselnek.
A kiegészítők teszik teljessé az outfitet

Már pár éve visszajött a divatba a "hasitasi", az övtáska. Nem csoda, hiszen kényelmes, praktikus és trendi is. Azért szeretem igazán, mert kis helyet foglal, és bárhová megyek, a legfontosabb dolgaimat  magammal vihetem. A trend egyik sajátossága, hogy az új darabok már prémium anyagokból, feltűnő divatszínekben és nőiesebb formákban is elérhetőek, így könnyen megtalálhatjuk a hozzánk illő táskát.

A Bánkuti Bags X WOOF! táska tökéletes kiegészítője a városi sétáknak, hiszen passzol a bőr szettekhez. De pár pillanat alatt kézitáskává alakítható és már indulhatok is. Hordható övtáskaként, kézitáskaként és válltáskaként is, a hozzá való lánc felcsatolása után.

A napszemüvegeknél évről évre egyre érdekesebb, különlegesebb formákat dobnak piacra a különböző márkák, ezért sokszor nehéz választanunk a trendibbnél trendibb darabok közül. Ebből adódóan én mindig a klasszikus feketére szavazok, mert mindennapi viselethez és különleges alkalmakhoz is használható. Fontos viszont, hogy olyat válasszunk amely számunkra a legkomfortosabb és jól illeszkedik arcunkhoz.FOTÓK: Jenes Diána

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe