Nyári kényeztetés a HerbArting termékeivel

csütörtök, augusztus 29, 2019
Nyáron a meleg időjárás miatt hajlamosabb vagyok megfeledkezni a szükséges arcápolás fontosságáról. Épp ezért örültem, amikor a Herbarting meghívott legújabb kozmetikai csomagjának bemutatására. A HerbArting Zöldteás Nyári arcápoló csomag egy újdonság a hazai piacon, amit a Teaprogramokkal együtt, közösen hoztak létre.  Elbűvölt a két márka - és a márkák mögött álló hölgyek - szimbiózisa és tökéletes harmóniája. Mindkét termék magyar termesztésű zöldteából készült, 100% természetes összetevőket tartalmaznak, nem tesztelték őket állatokon és 100% vegán!

A csomagban lévő kozmetikumok mellett magyar termesztésű zöldteát is kaptam ajándékba. Habár nem teázok sűrűn, már felbontásra megcsapta az orromat a kellemes zöldtea és akácvirág illata. Tekintettel a jelenlegi állapotokra, amikor néha nem tudni 1-1 termék honnan és hogyan kerül a boltok polcaira, érdemesebb itthon megtermelt és elkészített árucikkeket vásárolni. Ezért hogyha nagy teapártiak vagytok, javaslom felkeresni Varga Marianna Teaprogramok oldalát, mert ritka a hozzá hasonló lelkesedéssel megáldott ember. 

A csomagnak a tartalma 1 db HerbArting Zöldteás Nappali arckrém 30 ml és 1 db HerbArting Zöldteás szemkörnyékápoló szérum 10 ml. Az arckrém világosbarna színű és habár elsőnek alapozónak tűnhet, a bőrön elkenve egyáltalán nincs színező hatása, hamar felszívódik és kellemes, lágy zöldtea illata van. A szemkörnyékápoló narancssárgás színű folyadék állagú és szerintem sokkal intenzívebb illata van, mint a krémnek. Hűsítő, nyugtató hatása van, aminek kifejezetten örültem, mert a szem alatti rész nekem igen kényes. Ott látszódik meg leghamarabb, ha kialvatlan vagyok. Bátran ajánlom fiatal és középkorú hölgyeknek is, egyrészről mert a minőségi arcápolás nem kor kérdése, másrészről valóban hiteles és jó termékekről van szó. Arra azonban felhívnám a figyelmet, hogy a csomag erősen limitált kiadású, mert ez az év nem kedvezett a zöldtea ültetvényeknek. Szóval, ha felkeltette a poszt az érdeklődéseteket, akkor csapjatok le rá a Herbarting oldalán.Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe