Valentin-nap a Yamunával

szombat, február 09, 2019Sokáig nem kedveltem a Valentin-napot - vagy Bálint-napot, kinek hogy tetszik. Viszont azóta beláttam, hogy ez egy nagyon kedves gesztus és egy hasznos lehetőség, hogy kilépjünk a hétköznapok komfortzónájából és meglepjük a szeretteinket - nem feltétlen csak a szerelmünket. Sokan azzal érvelnek, hogy nem csak egy napon kell szeretni a párunkat és ezért utálják a Valentin-napot, holott Anyák napján sem csak egy napig szeretjük az anyukánkat, hanem az év minden napján. Ilyen a Bálint nap is. Evidens, hogy az év többi napján is szeretem a barátomat, sőt sokszor meg is lepjük egymást, mégis kedvelem ezt az ünnepet. Ha örülünk, ha nem, a magyar márkák is készülnek a szerelmesek napjára, méghozzá nem is akármilyen termékekkel szeretnének a kedvünkben járni. A YAMUNA külön csomagokkal készül a meglepni vágyóknak. Két terméket kaptam tőlük tesztelésre: egy gránátalmás testvajat és egy Szerelem habjai tusfürdőt.
Elsőnek a tusfürdőre térnék ki. A 'Szerelem habjai' elnevezésű tusfürdő egy 100 ml-es kiszerelésű termék, engem leginkább a Halloween-i Drakula tusfürdőre emlékeztetett, de nem illatában, inkább csak jellegében, mivel eléggé megfogja a kezet használatkor. Az illata valami fantasztikus, nem túl édes, ezért pont tökéletes mindkét fél részére. Ha már "habjai", azt fontos kiemelném, hogy szimpla, zuhanyzás alkalmával nem habzik, ezért akik valóban habokra vágynak, azoknak azt ajánlom, hogy használják úgy is, mint habfürdő, tehát a csobogó vízhez öntsék hozzá és akkor csodás, édes-gyümölcsös illata mellett, valóban habzó élménnyé is válik. A színe intenzív mélypiros, nem kell megijedni, hogyha kézbe öntve picit megfogja, ez hamar lejön. Nekem nagyon tetszett egyrészről az illata miatt, másrészről, hogy kis kiszerelés, nem is drága (700 Ft) és mivel 100 ml-es még utazáshoz is elvihetjük magunkkal, ha éppen Valentin-nap megyünk valahova. 


A közelgő Bálint nap okán ünnepi köntösbe bújtatták a Gránátalmás testvajat is. Ez az 50 ml-es tégelyes csoda, amiben  shea vaj, aloe vera kivonat és kakaóvaj is megtalálható, így kellemesen puha bőröm lett a használatát követően. Emellett persze muszáj megemlítenem a gránátalma édes illatát, amit utána a bőröm árasztott magából. Kellemesen és nem émelyítően. A hófehér testvaj parabén-, paraffin-, és színezékmentes bőrbarát kozmetikum, ezért ajánlom azoknak, akik a kozmetikumok összetevőire is odafigyelnek. A két, bemutatott terméken kívül azonban még számos Valentin-napi termék elérhető a márka weboldalán: https://www.yamuna.hu/ Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe