Pom-Pom rózsakert

szerda, február 20, 2019

Bálint-napi lázban égek még mindig, ezért ebben a bejegyzésben bemutatom erre a napra mit rendeltem magamnak a POM-POM márkától. Számomra már nem ismeretlen ez a hazai kozmetikai termékeket készítő márka, viszont szeretném, ha ti is jobban képbe kerülnétek a magyar piaccal. De mit is vásárolhat az ember lánya magának a szerelmesek napján? Általában ilyenkor nemcsak a szerelmemet, hanem magamat is meglepem 1-2 aprósággal, ha találok valami olyat, ami megtetszik. A márka kínálatából most rózsás termékeket vásároltam: 1 nappali arckrémet, 1 natúr szappant és 1 testolajat. A rózsa több ezer éves szimbólum, a termékenység és a szenvedély szimbóluma. Nem csoda, hogy Bálint-napkor is rengeteg rózsával rohangáló férfit látni. De ami miatt ezeket megvettem, hogy nagyon száraz a bőröm, ezért állandó, intenzív hidratálást igényel. 
Ahogy közeledik a tripla X, egyre jobban odafigyelek a bőrömre, illetve annak hidratáltságára. Kozmetikusok általában azt ajánlják, hogy már 25 éves korunkat követően használjunk rendszeresen kencéket, hogy megakadályozzuk az öregedést, és bizony egyre jobban érzem a testemen, arcomon a "kort". Ezért is választottam a Pom-Pom, Rózsakert nappali arckrémét, mivel hiarulonsavban gazdag. Ennek áldásos hatását egyből éreztem, az arcom hihetetlen pihe-puha lett tőle, és a rózsavirágvíz miatt kellemes illatú is. Kortársaimnak mindenképp ajánlani tudom, a pumpás kiszerelés könnyen adagolható, a rózsaszín krémből nem kell sok és hamar felszívódik a arcbőrön. Másrészről nem csupán állatkísérletmentes, de pálmaolajat sem tartalmaz, illetve vegán termék. Hogyha a te bőröd is vízhiányos, könnyen kiszárad és szeretnél megfelelő gondoskodást a ráncok kialakulása ellen, akkor javaslom a mielőbbi kipróbálását ennek az arckrémnek. 


Szappanból sosem elég. Megszámolni sem tudom, hány különféle színű, formájú és illatú szappanom van. Egyszerűen rajongok értük, utazáskor mindig van nálam egy kisméretű, mert nagyon praktikus. Talán emiatt sem volt kérdés, hogy a Virágoskert natúr szappan rögtön a virtuális kosárba kerül. A rózsaszín kétféle méretben is választhatjuk, ezért én a 'mini', 30gr kiszerelés mellett döntöttem, hogy kipróbáljam. (A nagyobb méret esetében már négyzet-virág-szív formák közül is választhatunk.) Normál és száraz bőrre ajánlja a Pom-Pom, és valóban kevésbé szárít, mint hagyományos társai. Az illata a rózsageránium illóolaj miatt elég intenzív, ezért akkor ajánlom, ha kedveled az erős, markáns illatokat. 
A harmadik, egyben utolsóként megrendelt kozmetikum maga a csoda. Az Érzéki szenvedély rózsaillatú testolaj, amit hatalmas izgalommal vártam, mert elvégeztem egy masszázs tanfolyamot és kíváncsi voltam, hogyan tudom használni. Csak pozitívan tudok róla beszélni, hiszen egyrészt vegán termékről van szó, a damaszkuszi rózsa illóolajnak köszönhetően fantasztikus illata van és száraz, kombinált bőrre is remekül alkalmazható.


Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe