Femini box nyári kiadás

szombat, június 23, 2018Megjelent a FEMINI BOX legújabb, nyári kiadása 'Hello Lányok! Itt a nyár!' fantázianévvel. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy olyan aprósággal, mint például egy ilyen doboz megvásárlása is, mennyit tehetünk a kisebb, kevésbé ismert magyar alkotókért. Éppen ezért, amikor csak megengedhetem magamnak megvásárolom, mert így lehetőségem van megismerkedni vadonatúj alkotókkal is.


A pompom ékszereket és dekorelemeket nagyon kedvelem, mert gyermekiek és bájosak. A POMPOM DESIGN márka által a Femini boxba egy pompom nyaklánc került. Esetemben ez egy apró, citromsárga pompommal díszített darabot jelent. A márka alapítását az alkotó, Barbi egyik kedves barátnőjének kislánya, akinek szívből jövő, saját készítésű ajándékot szeretett volna adni. Így esett választása a pompomtermékekre.
A következő kedvenc a CUKORKA márka által, sütőgyurmából készített kulcstartó volt. Az elnevezés valóban nagyon találó, hiszen a pasztellszínekből álló golyócskák tényleg nagyon hasonlítanak a cukorkákra. A Cukorka ékszerek készítője, Barbara már gyerekkora óta alkot és kreatívkodik.A DENELYS márkát ezidáig nem ismertem, ezért örültem, hogy ismét gazdagodott az ismeretem egy új márkával. Érdekessége a márkának, hogy alkotója, Nelly francia származású, viszont Magyarországra költözve megtanult természetes kozmetikumokat készíteni és belemerült az illóolajok csodás világába. Így alakult meg a Denelys. A dobozban egy hidratáló olaj volt, ami normál és enyhén száraz bőrre javasolt. Alig várom, hogy kipróbáljam!


A RETRO BŐRÖNDtől egy kitűző kapott helyet a dobozban. Maga a márka egyébként új, természetes alapanyagú bőröndöket varázsolnak egyedivé. Alapból nem vagyok nagy kitűző-mániás, viszont szerintem találok neki helyet valamelyik túrázós táskámon.


Szappan is volt hatalmas örömömre a dobozban a FŐNIX TERMÉSZETES SZAPPAN jóvoltából. A márka azoknak próbál segítséget nyújtani, akik természetes alapanyagú termékekre vágynak és a kemikáliákkal zsúfolt kozmetikumokat szeretnék lecserélni. Az én szappankám egy kecsketejes-virágos szappan, aminek enyhe, kellemes illata van és a formája igen érdekes, mert nem szabályos, kissé amorf.
Oh, az EVY HOME DECOR termékeket annyira imádom, hogy azt szavakba sem tudom önteni. Nem is egy dekorációs elemem van tőle, valamennyi modern, egyedi és gyönyörű. Ezúttal egy szépséges virágos kép volt a Femini Boxban. Jövőhéten már veszek is hozzá egy képkeretet, hogy előkelő helyet kapjon a falon.
A BARADEKOR egy fiatal kis családi vállalkozás. Olyan eseményekre lehet náluk különböző dekorációs elemeket találni, mint babaváró, eljegyzés, évforduló, lánybúcsú vagy kerti parti. A dobozkában egy egyszerű kis papírdísz található.


Az ÚTIPOGGYÁSZ.HU által egy csodás ajándékot kaphattam. Sokat utazgatok, így ennek igencsak hasznát fogom venni a túráim és repülőútjaim során is. A kis tasak 3 különböző műanyag flakont tartalmaz, amibe a folyékony kozmetikumokat tudom majd tárolni, így könnyen tudok magammal vinni a megengedett értéken belül bármit.
Végezetül pedig egy bónusztermék is került a Femini Box eddigi női kiadásaiból, ami nálam a WANDA JEWELLERY ékszer volt. Pontosabban egy nyaklánc. Egyediségét az adja, hogy kávékapszulákból készül, így egyfajta divatos újrahasznosítás megy végbe, ami környezetkímélő és trendi is.
Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe