Új, magyar sminkmárka:
Paul Moise

szerda, május 30, 2018Hatalmas örömmel tudok mindig nyilatkozni a magyar márkákról, és örömmel ismerkedek meg újakkal is, annak érdekében, hogy nektek minél többet és jobban tudjak bemutatni. A hazai sminkmárkák felsorolása igen rövid lenne, hiszen nagyon komoly és szigorú, megkerülhetetlen szabályozások vonatkoznak a sminkkészítésre. Mivel eltökélt szándékom a lehető legtöbb külföldi termék lecserélése magyar márkák termékeivel, így izgatottan vettem kezembe a PAULMOISE 3 sminktermékét. A lehető legtöbb lehetőséget szerettem volna 3 termékbe beleszorítani, ezért egy arcra, egy szemre és egy ajakra használhatót teszteltem ezúttal nektek. 


A 30 g kiszerelésű tégelyben én az 1-es számú, Ivory elnevezésű legvilágosabb árnyalatú púdert választottam, mivel a hófehér bőrömre mindig a világos árnyalatok kellenek. Fontos a púder kiválasztásánál, hogy még véletlenül se kézen nézzük meg, hogy megfelelő-e nekünk, hiszen a kezünk és az arcunk árnyalata cseppet sem ugyanolyan. Általában az állcsontnál szoktam megnézni, hogy melyik szín lesz jó. A púder kellemes, apró szemcsés, por állagú. Könnyen eldolgozható akár a tégelyben található pamaccsal is, bár én inkább az ecsetet kedvelem, ezért én többnyire azzal vittem fel az arcomra. Óvatosan kell azért vele bánni, bár lehet csak az én ügyetlenségem, de azért mivel nagyon finom állagú, a ruhánkra jobb ha odafigyelünk. A termék remekül fed, megfelelően fixálja az alapozót és az utazóknak pedig a benne lévő pamacs miatt is praktikus, hiszen bármikor tudjuk korrigálni a későbbiekben is.PAULMOISE
Szempillaspirál

A szemre választott termékem egy szempillaspirál volt. Ez egy nagyon basic spirál, tehát csodát azért ne várjon tőle senki sem, viszont az alapvető funkcióját tökéletesen ellátja. Nem vagyok a műszempillák rajongója, ezért én mindig a természetesebb megoldásokat próbálom keresni. A Paulmoise szempillaspirált azoknak ajánlom, akik a mindennapjaikban szeretnének csak pikkpakk feltenni magukra egy alap sminket, de egyébként én a fotózásokra is ezt használom. Érdemes óvatosan bánni vele, mert mint minden szempillaspirál esetében, ha sokat viszünk fel belőle, akkor könnyen összeragadnak a szempilláink.


Az abszolút favoritom a három termék közül ez a matt nude folyékony rúzs. Nem kultiválom a rúzsok használatát, mivel alapvetően rendkívül száraz a bőröm, így az ajkaim is. Hamar cserepesednek és ez nem nyújt esztétikus látványt. De megláttam a lehetőséget, hogy kipróbáljak egy matt rúzst is és bevallom, nem csalódtam. Sőt! Meglepően könnyen lehet vele bánni, nagyon jól fed, krémes állagú és hamar szárad. Emellett tartósan fent is marad az ajkakon. Sminklemosó használatával persze lemosható, de legyünk nagyon alaposak, mert ragaszkodó fajta tud lenni. De éppen emiatt a tulajdonsága miatt tudom ajánlani, mert nekem még evés-ivás sem tudta lehozni, ugyanolyan szép és természetes volt a színe.
Ha kíváncsiak vagytok a sminkekre, hogy festettek rajtam, akkor nézzétek meg a "Rám ezer virággal szórtad a tavaszt" című bejegyzést, mert abban mindhárom terméket használtuk. Összességében mindenképp ajánlani tudom a Paulmoise sminkeket, mert nagyon barátságos áron nyújt megbízható minőséget. A három kipróbált és letesztelt termék közül legjobban a matt rúzs és a púder tetszett nekem, de a szempillaspirál is megfelelően hozza azt a szintet, amit egy basic spirálnak kell, így egyetlen rossz szavam se lehet. Mivel a minimál sminket preferálom, hiszen a naturális megjelenés amúgy is trendi most, ezért én mindennaposan a púdert és a spirált használom.

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe