Szépségrutin by Adrienne Feller

szerda, március 14, 2018Feller Adrienne neve azt gondolnánk, hogy az idősebbek között ismeretes, a számos ránctalanító termék miatt, de ez közel sem igaz. A legutóbbi eseményen, ami a Mom Parkban lévő üzletben volt, meglepődésemre rengeteg fiatal volt. Az ADRIENNE FELLER termékek a 25+ korosztály részére a legmegfelelőbbek, azok számára, akik szeretnék felvenni a ráncok ellen a küzdelmet minőségi és egyedi magyar termékek segítségével. Nem tagadom, sajnos már én is ebbe a korosztályba tartozok, és nem győzöm eleget hangsúlyozni magamnak és környezetemnek, hogy a hidratálás meghatározóan fontos. Ebben a bejegyzésben a márka által kapott tesztereken keresztül mutatom be, hogy egy rendkívül száraz bőrre milyen hatással vannak a termékek.

A kedves üzletben dolgozó hölgytől 4 terméket kaptam a bőrtípusom megvizsgálását követően: 1 db Hungarian Spring arcradírt, 1 db Hungarian Spring extra hidratáló krémet, 1 db Madeleine hidratálóbalzsamot és 1 db Aromazen Florina arcolajat. Ezek a termékek 3 különböző termékcsaládba sorolhatóak: 2 a Hungarian Spring, 1 a Madeleine és 1 az Aromazen.
HUNGARIAN SPRING
ARCRADÍR

A több ezer éves magyar termálvíz fiatalító erejének felhasználásával készült SPRING termékcsalád egyik tagjaként elég csak megnéznünk az alapanyagokat. Az arcradírt hetente 1 alkalommal kell használni, annak érdekében, hogy eltávolítsuk az elhalt hámsejteket és megújulhasson a bőr. Erre tökéletesen alkalmas a termék, sőt a kellemes összetevők arról is gondoskodnak, hogy utána a bőr puha legyen.

Tulajdonságai: Az arcradírnak rendkívül erőteljes illata van, ami főként a rengeteg hatóanyagnak köszönhető. Erősen érződik a citrom és a zsálya. A színe kissé púderes. 
Alkalmazása: Mogyorónyi mennyiséget teszünk az ujjunkra, majd körkörös mozdulatokkal az arcunk teljes területét bedörzsöljük vele, aztán egy percet követően lemossuk bő vízzel.
Hatóanyagok: Termálvíz, mandulaőrlemény, kövirózsa-kivonat, citrom- és orvosizsálya-illóolaj, vadalma virágesszencia


HUNGARIAN SPRING
EXTRA HIDRATÁLÓKRÉM

Az arcradírozást követően, illetve mindennapos használatra tudom ajánlani az extra hidratálókrémet, ami kifejezetten vízhiányos, száraz bőrre ajánlott. Talán az egyik legérdekesebb benne, hogy Pannonessence szérumot tartalmaz, ami a weboldal szerint Pannónia erdeiben kézzel gyűjtött, különleges vadvirágok kivonatainak és esszenciáinak titkos elixírje. 

Tulajdonságai: A hófehér, lágy krém nagyon rövid időn belül felszívódik a bőrön. Igen karizmatikus, testes illata van, ami a rengeteg vadvirág-kivonatnak köszönhető.
Alkalmazása: Szükség szerinti mennyiséget veszünk a kezünkbe, majd eloszlatjuk az arcon - és akár a dekoltázson is -, majd bemasszírozzuk a krémet.
Hatóanyagok: Pannonessence szérum, termálvíz, kékszőlőmag-, búzacsíra-, szilvamag- és csipkebogyóolaj, málnarügy- és kökényvirág-kivonat, rozmaring-aromavíz, kökényvirág- és muskotályzsálya-illóolaj, A- és E-vitamin
MADELEINE
HIDRATÁLÓBALZSAM

A Madeleine termékcsaládot kifejezetten a fiataloknak, érzékeny bőrűeknek készítette a hazai kozmetikai márka. A vízhiányos, száraz bőrtől szenvedőknek tudom ajánlani a hidratálóbalzsamot. Használata nagyon egyszerű és valamelyest lágyabb, selymesebb az illata, mint a hidratálókrémnek.

Tulajdonságai: A szintén fehér színű, hasonló állagú balzsam kellemesebb és lágyabb illatú, ami a benne lévő vadrózsa-kivonat és narancsvirág miatt. Ezért azoknak, akik nem kedvelik a karizmatikus illatokat, azoknak tetszhet ez a termék.
Alkalmazása: Hasonlóan a hidratálókrémhez, szükség szerinti mennyiséget veszünk a kezünkbe, majd eloszlatjuk az arcon - és akár a dekoltázson is -, majd bemasszírozzuk a krémet.
Hatóanyagok: Pannonessence szérum, szőlőmag- és szilvamagolaj, galagonyavirág- és vadrózsa-kivonat, keserű narancsvirág-illóolaj

AROMAZEN
FLORINA ARCOLAJ

Hidratáló, sejtregeneráló és harmonizáló hatású olaj a száraz és érzékeny arcbőr ápolására. Nekem az illata enyhén erőteljes volt, markánsan dominált a geránium-illóolaj, ezért aki a karakteresebb illatokat nem kedveli, de ki szeretné próbálni a terméket, akkor a mini kiszerelést vásárolja meg első alkalommal. 

Tulajdonságai: enyhén sárgás színű, olajos állagú, az illata igen jellegzetes, markáns.
Alkalmazása: Az arcolajat az arcbőr megtisztítása után  enyhén nedves bőrbe bemasszírozzuk.
Hatóanyagok: Keserű narancsvirág-, illatos verbéna-, rózsafa- és geránium-illóolaj


Összegzésképpen a márkát azoknak tudom ajánlani az általam kipróbált termékek alapján, akik száraz és vízhiányos bőrrel rendelkeznek hozzám hasonlóan. Továbbá leginkább a 20 év feletti korosztályt mondanám a márka célcsoportjának, ugyanis ekkortól válik kiemelten fontossá a bőr hidratáltságának megőrzése a korai ráncosodás elkerülése végett. 25 éves kortól kezdenek megjelenni a ráncok rajtunk, ezért fontos a megelőzésre figyelmet fordítani, ha szeretnénk eltolni az öregedés folyamatait. Erre pedig a bemutatott ADRIENNE FELLER termékek véleményem szerint alkalmasak.


Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe