Húsvét magyar alkotókkal

csütörtök, március 29, 2018A karácsony után a húsvét az az ünnep, amelyre a családok rengeteget készülnek, lakást díszítünk, külön menüt találunk ki és várjuk a vendégeket, locsolkodókat. Ebben a posztban némi ötlettel kínálok azok számára, akik szeretnék az öltözködésük terén is megmutatni a húsvétot. Én például tavaly vásároltam egy csodaszép és bájos kézitáskát a VEZSOtól. 
Ha elbűvölő nyuszikákkal szeretnénk a lakást, vagy a könyvünket díszíteni, akkor mindenképp nézzétek meg a MIMÖ által készített mosolyogtató alkotásain. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt tudom ajánlani. Ha viszont unjuk a nyuszikat, akkor találunk nála tulipánokat, báránykákat és egyéb tavaszi díszeket is.
Judit az egyik kedvenc táskatervezőm, mert elképesztő kiegészítőket készít. Tőle most nem táskát, hanem táskakiegészítőt, egészen pontosan kulcstartót mutatok. A húsvét alkalmára nyúl alakú kulcstartókat lehet vásárolni tőle. Szeretem, hogy mindenféle alkalomra készít ilyen kulcstartókat. Egyszerű módja annak, hogyan öltöztessük táskánkat húsvéti köntösbe.Ezt a hazai ékszermárkát azoknak ajánlom, akik szeretik az egyedi elképzeléseiket apró ékszerekként látni. Lenyűgöző milyen választéka van a márkának, húsvétra pedig a nyuszis verziót javaslom megvételre. Különböző színű zsinórt is tudunk az ékszerünkhöz választani.
Egy újabb ékszereket készítő márka, ami számomra elragadó. Eszter ékszereit a leleményesség és az apró, minimalista minták miatt kedvelem annyira. A képen látható bájos darab mellett, számos más, akár más mintákkal is ellátott ékszer kapható
Végezetül mutatnám be nektek a Vezso táskamárkát, akitől a saját táskámat is vettem. A kézitáskák mellett, hátizsákok és válltáskák közül is válogathatunk, sőt akár pénztárcát is találunk a választék között. A fehér nyuszi mellett akár fekete nyuszi is elérhető.


Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe