Valentin-napi ajándékok - Neki

péntek, február 16, 2018
A Valentin-nap meghonosításának/elterjedésének leginkább azért örülök, mert így egy lehetőséggel többet kapok az évben arra, hogy a kreativitásomat kiéljem. Persze most lehet mondani, hogy "jaj mit számítanak a tárgyak", meg "ilyenkor csak szexi fehérnemű kell a férfiaknak", de én úgy gondolom, hogy igenis fontos megmutatni a másiknak mennyit jelent a számunkra. Erre pedig ez a nap tökéletes. Nem értek egyet azzal sem, hogy az év egészében ki kell mutatni, hogy szeretjük a másikat, nem csak Február 14-én, hiszen ez evidens. Ez a nap viszont lehetőséget nyújt arra, hogy kimozduljatok a komfortzónából és ha a sűrű hétköznapokban esetleg nincs mód, akkor legalább Valentin-napon romantikázzatok. Na de lássuk én mivel leptem meg páromat: idén az "5 érzék" ajándékot kapta, ami egy 5 részből álló ajándékcsomag és minden ajándék valamely érzékszervre utal. 1.
S Z A G L Á S


A 'szaglás' ajándék a MANNA "Natúr ápolás férfiaknak" csomagot tartalmazta, amiben 3 termék volt: egy 15 ml-es kiszerelésű tégelyes Cédrus borotválkozás utáni balzsam, ami friss illatú, vegyszer-és pálmaolaj-mentes, organikus shea vaj alapú balzsam; egy 45 g-os kisebb méretű Gyömbéres kecsketejes szappan, ami gyengéden ápolja a bőrt kiváló összetevőivel; és végül egy 90 g-os Cédrus borotvaszappan, aminek karakteres illata van, és nem csak a férfiaknak, hanem a nőknek is ajánlják.

2. 
T A P I N T Á S


A 'tapintás' ajándékon egy ideig gondolkodtam, de végül maradtam a tutinál, ami egy BTQ CLOTHING póló volt "Eladtam magam" felirattal. Természetesen vicces felhanggal kell érteni ezt a feliratot, ötletesnek találtam, hogy pont Valentin-napon, amit mindenki túl anyagiasnak gondol, ilyet válasszak. Egyébként a póló 100% pamut és online vásárolható meg: http://btq.hu/termek/eladtam-magam-polo/ 


3.
Í Z L E L É S

'Ízlelés' ajándéknak talán a legkönnyebb a dolgunk, hiszen bármi, amit enni lehet szóba jöhet. Én szívecske alakú egyszerű süteményeket készítettem, amiket átlátszó nylonba csomagoltam.


4.
H A L L Á S

Talán ez okozta a legtöbb fejtörést. Nem akartam elcsépelt fülhallgatót, vagy hasonlót vásárolni, mert az egyáltalán nem személyes, ráadásul mivel informatikus, minden ilyen kütyüje van. Ezért a közös számunk YouTube linkjéhez készítettem egy QR kódot, amit a képen látható módon nyomtattam ki, hogy kicsit nosztalgikus legyen. Annyira tetszett egyébként neki, hogy be is fogjuk keretezni, hogy ha bármikor meg akarjuk hallgatni a dalt, csak odatartjuk a telefont és kész.5.
L Á T Á S

Az egész ajándékcsomag ötlet ebből indult ki. Mivel párom informatikus, olyan ajándékkal szerettem volna kedveskedni neki, ami személyes, egyedi és még haszna is van. És mégis mi lehetne egy informatikus számára személyesebb, minthogy a mindennapi nyelvén, billentyűzeten keresztül mutatom ki a szerelmem. Így született a < és 3 billentyűzetből álló kép, amit már a munkahelyére magával is vitt.Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe