Sheila natúr kozmetikum

szerda, február 07, 2018
Mindig óriási öröm és megtiszteltetés, ha egy magyar márka megkeres. Ilyenkor érzem csak igazán, hogy amit csinálok, az fontos és hasznos az emberek számára is. Ezúttal egy magyar, natúr kozmetikumokkal foglalkozó márkát, a SHEILA KOZMETIKUMot mutatom be nektek pár termékén keresztül. 

Amit már első bekezdésben szeretnék kiemelni, hogy a 100%-ban - valóban - természetes össztevőket tartalmazó, kézzel készült termékek abszolút cruelty free-k, tehát állatkísérletmentesek. Továbbá pálmaolaj felhasználása nélkül készülnek és mesterséges színezéket sem tartalmaznak, sőt parabén- és kőolajszármazék-mentesek. Ezeket azért tartom kifejezetten lényegesnek, mert manapság a rengeteg kemikáliát nincs ideje az embernek megvizsgálni, pedig legtöbbje amiket a boltok polcain megtalálhatunk, egyáltalán nem tesznek hosszútávon jót a bőrünknek. 
ÉDES KRÉMES TESTÁPOLÓ


Kényelmes, könnyen használható pumpás kiszerelésben kapható az Édes Krémes elnevezésű testápoló.  A kellemes illatú kozmetikum sheavajat, kakaóvajat, ricinusolajat és ligetszépe olajat tartalmaz, melyek garantálják a maximális hidratálást. Nekem kifejezetten száraz bőröm van, ezért a hidratálás szinte létszükséglet számomra. Az Édes Krémes testápoló nagyon hamar felszívódik a bőrön, és mivel vaníliakivonatot és rózsafa- és geránium illóolajokat is tartalmaz az illata lágy, egyáltalán nem émelyítő vagy erős. Külön tetszett, hogy a tetején a kis nyílást is le lehet zárni, így a kupak belseje sem lesz krémes. Apróság ugyan, de néha bosszantú tud lenni, ha krémes lesz a kupak. A minimalista, monokróm designja a terméknek kilóra megvásárolt, egyszerű, és a fókusz a termék minőségén van. Csak ajánlani tudom mindenkinek, főképp estére, zuhanyzás utánra érdemes felvinni a testünkre. ÉRZÉKENY SZENVEDÉLY KRÉMDEÓ

A dezodorokkal kapcsolatosan rengeteg utánajárást végeztem már, abból adódóan, mert gyors az anyagcserém, így talán kissé izzadósabb vagyok, mint más. Ugyanakkor figyelem a dezodorok összetevőit is, és igyekszem kerülni a hajtógázas verziókat. Viszont nem szeretem azt sem, ha foltot hagy a ruhámon a golyós izzadásgátló. Tehát ezen a területen tényleg válogatós vagyok. A Sheila érzékeny szenvedély krémdeója kis tégelyben van, kicsit csontszínű és kakaóvaj illatú az egyik összetevőnek köszönhetően. A használata, hogy körülbelül egy borsónyit kell kenni a hónaljra, majd eloszlatni azt. Ha nagyon szilárd állagúnak találjuk, kicsit tegyük melegebb helyre - radiátorra, konvektorra - hogy kissé megolvadjon, úgy egyszerűbb lesz a felkenés. Naponta többször is tudjuk használni, viszonylag gyorsan felszívódik. Javaslom, hogy az izzadósabbak hölgyeknél legyen azért kéznél. Az illata kellemes és lágy a kakaóvajnak, narancsolaj, rózsafaolaj és a kámforfa-levél illóolajának köszönhetően.

ISZAPOS SZAPPAN


Ez a vizuálisan mozgalmas szappanka nemcsak külsejében, de belsejében is különleges. Amellett ugyanis, hogy növényi alapú, bőrbarát, hévízi iszapot és fehér agyagot tartalmaz. Hévízről talán már többen is hallottatok, rengetegen járnak az ott található termálvizes gyógyfürdőkbe. Hévíz a természetes gyógyítás és az egészségmegőrzés hazai ékköve. Ha szeretnétek ellazulni, akkor este egy jó forró fürdőhöz tudom ajánlani, mivel a hévízi gyógyiszap a tó medrében található, rádiumsókat és redukált kénvegyületeket tartalmaz, amit például reumatikus- és mozgásszervi betegségek kezelésére alkalmaznak.Összegzésképpen a SHEILA KOZMETIKUMokat azért tudom nektek kifejezetten ajánlani, mert természetes össztevőket tartalmaznak, kézzel, pálmaolaj felhasználása nélkül készülnek, állatkísérlet mentesek, mesterséges színezéket sem tartalmaznak és parabén- és kolajszármazék-mentesek. A termékek nem csak belül, de kívül is csodálatosak a minimalista, monokróm designnak köszönhetően. Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe