Karácsony és az ajándékok

csütörtök, december 28, 2017Ahogy a karácsonyi díszeknél és dekorációknál, úgy a szeretteim ajándékainál is igyekeztem odafigyelni, hogy hazai terméket is kapjanak. Ezt egyrészről azért tartottam fontosnak, hiszen ismerőseim és a családom is tudja, hogy mennyire lokálpatrióta szemléletű vagyok, így ők is magyar gyártmányú dolgokkal szoktak meglepni, másrészről karácsonykor kiemelten fontosnak tartom, hogy lehetőség szerint ne a multik kezébe kerüljön a pénz, hanem magyar kis és nagyvállalkozásokhoz. Ebben a bejegyzésben a párom, illetve édesanyám, édesapám és a húgom részére vásárolt ajándékokat mutatom meg nektek termékeket és a csomagolást is megmutatva.S Z E R E L M E M

Párommal imádjuk az űrt, illetve mindenféle asztrológiai és a világűrrel foglalkozó témát, ezért a központi motívum a csillagok és a bolygók voltak. A kis papíron egy idézet található a Csillagpor című filmből: "Azért vagyunk emberek, mert a csillagokat bámuljuk? Vagy azért bámuljuk a csillagokat mert emberek vagyunk? Vajon a csillagok visszanéznek ránk?" ezzel is utalva arra, milyen tematikájú ajándékok várnak rá. A csomagba készítettem egy LED-es világító képet, aminek alapját a POISJARDIN asztronautás képe adta, ezt kilyukasztgattam kisebb nagyobb lyukakkal, és egy IKEA-s keret hatuljába tettem a Pepco-ban vásárolt LED-eket, így egy kattintással világít is. Emellé a SIR CLOTHING magyar márkától vásároltam egy asztronautát ábrázoló, egyszerű, basic pólót. 
É D E S A N Y Á M

Mivel anyukám imádja a mamuszokat és papucsokat, ezért évről évre szinte hagyomány, hogy azt kap. Ezúttal is így volt, a Mömaxban leértékelve vásároltam a papucsot, amibe különféle krémeket tettem. A Rossmannban voltak a HELIA-D termékek különféle dobozokban, én az anti-aging dobozt vettem meg, ami tartalmazott egy szemránckrémet, egy ránctalanító krémet és egy tisztítókendő csomagot. Ehhez még egy nagy kiszerelésű HELIA-D testápolót vettem és ezeket raktam bele a papucskába, majd csomagoltam be.
É D E S A P Á M

Apunak igazán férfias ajándékot találtunk ki. Egy whiskyspoharat vettünk, abba pedig egy kis whiskyt és egy kubai szivart tettünk. Mivel ezt így önmagában kevésnek értékeltem, és mert rajongva imád főzni, így kapott hozzá egy "Így főznek a katonák" szakácskönyvet, ami a hivatásába is vág, és a hobbijába is. A könyv egyébként fenomenális, katonák által kedvelt recepteket tartalmaznak sok képpel, ezért ha valakit érdekel a téma, annak ajánlani tudom. Apukám legalább fél órán keresztül csak olvasgatta a háttértörténeteket és a recepteket.
H Ú G O M

A húgom nagyon hamar elmondta, hogy elektromos fogkefét szeretne kérni a "Jézuskától", ezért ezt könnyen be is szereztük. Viszont, hogy kis kreativitást is vigyek a dologba, vettem egy egyszerű fehér bögrét, amire a JUSTA magyar márkától kapható édes matricákat raktam. A bögrébe pedig mindenféle édességet tettem, -csak hogy legyen oka sűrűn használni a fogkefét :D-, és egyszerű celofánnal borítottam be az egészet.


Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe