Yamuna - Halloween-i vásárlás

péntek, november 03, 2017Hatalmas halloween-i akciók voltak bármerre néztem, ezért nem tudtam én sem ellenállni, és vásárolgattam kicsit. A YAMUNA webshopján - http://yamuna.hu/halloween - 20-30%-os leértékeléseket találtam, így vettem egy sampont, kétféle szappant és egy narancs színű pirosítót. Ezeket mind bemutatom nektek a bejegyzésben az első benyomásokkal együtt. A halloweent nem szoktam annyira ünnepelni, viszont ilyenkor érdemes mindig körbenézni, mert ilyenkor sok akcióval szerezhetünk be jó áron, jó minőségű termékeket. 

Nagyon ritkán, már-már elvétve van olyan alkalom, amikor sminkelek, mert nem kedvelem a kémiai anyagokat a bőrömön. Ugyanakkor nőként elkerülhetetlenül vannak olyan helyzetek, ahova a társadalom által megkövetelt a smink. Mivel folyamatosan cserélem le a külföldi sminktermékeimet is hazai változatokra, így az akciózásnak köszönhetően erre a narancs-korall árnyalatú pirosítóra tettem szert. A kis tégelyben található pirosítót egyszerűen lehet adagolni a három apró nyílásnak köszönhetően.
A fejbőröm rendkívül érzékeny, ezért arra az elhatározásra jutottam, hogy csak olyan samponnal mosok hajat, amely nem tartalmaz semmilyen káros anyagot - SLS például. Szerencsére több ilyen hazai termék  is található már a "piacon", és most kedvező áron beszereztem a Yamunától egy hajnövekedést serkentő sampont, amely parabén-, SLS-, színezék és parfümmentes. Az illata elég intenzív, kissé mentolos.
A szappanok megszállottja vagyok, így rengeteg szappannal vagyok körülvéve. Nem tudtam ellenállni most sem, ezért az egyik, amit vásároltam, egy kókusz-narancsos tömbszappan, aminek már a csomagolásán át is érződik a kellemes kókuszos illat. 
A másik szappan, ami az online vásárlásom eredménye egy hidegen sajtolt 110 grammos növényi szappan, amiben körömvirágok találhatóak. Nagyon lágy, krémes illata van, igen kellemes, ugyanakkor kibontva is szépen mutat, így a minimalista, modern de a rusztikus stílusú fürdőszobákban is remekül mutat.
    

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe