Open Showroom sajtóreggeli

vasárnap, október 29, 2017


Meghívást kaptam az OPEN SHOWROOM tervezőitől egy kellemes délelőtti sajtóreggelire, ahol megtekinthettem számos, számomra még nem ismert márkának a kollekcióit, és lehetőség volt találkozni magukkal az alkotókkal is! Aki csak ismer tudja, hogy nagyon szeretek enni, és a férfiakkal együtt az én szívemhez is a hasamon keresztül vezet az út, ezért azon az eseményen, ahol étel van, csak jó lehet. A Nyáry Pál utcában található showroomban egészséges étkekkel, pezsgővel és kis üdítőkkel várták a bloggereket, sajtó munkatársakat. Mindenki bűbájos és segítőkész volt, és miután magamhoz ragadtam egy üdítőt meg is kezdtem utam a helyiségekben. 3 különálló részből áll a showroom, ahol ékszerek, ruházati cikkek, home dekorációs elemek és gyerekjátékok kaptak helyet.

A sok mesés ruha és ékszer között rendkívül otthonosan éreztem magam. A képen látható csodaszép ezüst gyűrű IHÁSZ EMESE JEWELRY, de ez csupán egy a sok közül amit felpróbáltam. Emese ékszerei elkészítéséhez aranyat és ezüstöt használ, aminek azért is örültem, mert én a legtöbb fémre allergiás vagyok, és csak rövid ideig tudom hordani a nem nemesfémből készült ékszereket.

A másik nagy kedvencem JUDIT TAKÁCS DESIGN és táskái. Minden kollekciójával szerelembe esek és ez most is így történt a púder, szürke és fekete bőrök kombinálásával készült laptáskák kifinomult fazonját meglátva. A kívül kecskebőrből, belül disznóbőrből készült táskák aprólékos, tökéletes megmunkálása a kis és nagy fazonoknál is szembetűnő, lehetetlen lenne hibát találni rajta. Ezután valamennyi márka választékát áttekintettem, SARKOZY monokróm kollekciója elsőre megragadott, - ám az ott kiválasztott blúzt nem fedem még fel, mert outfit bejegyzés készül belőleANDREASZANYI változatos színekkel és mintákkal tarkított kollekciójában is találtam hozzám illő ruhákat és tetszik mind fazonok, mind színek tekintetében alkalmazott merészsége. A LIAMAAR márka nőies darabjai pedig meghozták a kedvemet a sporttevékenységek hazai népszerűsítéséhez. A nemesfém ékszerek mellett bohém BETTEEBEAD kiegészítőket is találunk a showroomban.

 

    
   



A sajtóreggelit követően minden sajtós kapott egy ajándékcsomagot, amit nagy izgatottsággal bontottam ki. Szeretném megköszönni a tervezőknek az ajándékokat és a meghívást is, nektek pedig leírom miket is tartalmazott a csomag: egy SARKOZY sapka, aminek beintegrálása a téli fotózásokhoz már folyamatban van, egy kötött ANDREASZANYI  kulcstartó, ami reflektálás a tervező által készített elképesztő kötött sálakra - csak ajánlani tudom, nekem fekete színben már van, de tervezem több színben is beszerzését, annyira kellemes meleget ad a hűvösben-, egy türkiz BETTEEBEAD bogyókból álló karkötője - ennek kimondhatatlanul örültem- , egy ZOKNINYUNYA játék, IHÁSZ EMESE JEWELRY ajándékutalvány, valamint JUDIT TAKÁCS DESIGN -20% kedvezményre jogosító kupon. 




  

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe