FeMini Box
Szépség Kiadás 2017/9

hétfő, október 23, 2017


 


Azt hiszem, valamennyi FEMINI BOX közül ez lett a kedvencem, pedig nem vagyok nagy beauty-mániás, vagy kenceficés. Ugyanakkor mégis olyan hazai termékekkel került feltöltésre ez a magyar box, hogy a hozzám hasonlóak is kivétel nélkül gyönyörködhetnek benne. Bevallom töredelmesen, gyermeki izgatottsággal boncoltam ízekre a dobozt és tartalmát. Ne aggódjatok, minden egyes darabját megmutatom nektek, ahogyan leírom az első benyomásomat is mindegyik termékről, amely benne található. Úgy érzem ez a doboz kétséget kizáróan megérte az árát, ami 7790.- Ft volt egyébként. Minden felbontás után az az első, hogy megnézem a dobozban lévő könyvecskét, amiben a márkák mögött lévő alkotók/tervezőkről olvashatunk. Ezután valahogy teljesen máshogy kezdi az ember nézni a tartalmat. Ha kíváncsiak vagytok részletesen a doboz tartalmára akkor nézzétek tovább a bejegyzést.


 


Az ékszereknek tudok talán legjobban örülni ezekben a dobozokban. A PANTU DESIGN által készített apró, konszolidált fülbevalói egyből megtetszettek, ugyanis a fényben csillognak. Az apró mérete senkit se tévesszen meg, mert nagyon jól mutat, egyáltalán nem vész el az emberen. Érdekesség, hogy a fülbevaló műgyantából készült, amibe füstfóliát tettek, ez adja az ékszer csillogását az áttetsző anyagban.
A doboz másik ékszere szintén műgyantából készült, amely a PETRA DESIGN márka alkotása. A képen látható nyaklánc tulajdonképpen egy téglatestnyi műgyantába zárt virágos csoda. Azért kedvelem az ezzel az eljárásmóddal készült ékszereket, mert akár saját emlékeket is el lehet így készíttetni, így pedig örök emlék lehet saját magunk és az utókor számára is.

Már egy jó ideje szándékomban állt kipróbálni a COCONUTOIL COSMETICS márka termékeit, ezért megörültem, amikor megláttam, hogy egyből két termékminta is helyet kapott a beautybox-ban. Az egyik egy hidratáló arcszérum, a másik egy BIO szolárium krém, ami a leírás szerint a segíti a bőr sejtszintű barnulását, valamint táplálja és megóvja azt a kiszáradástól. Izgatottan fogom kipróbálni őket. Mindkét termék fontos összetevője a kókuszolaj, így nem is meglepő, hogy mindkettőnek igen intenzív kókusz illata van.

Alapvetően teát betegségek alkalmával szoktam inni, valahogy a mi családunkban a teafogyasztásnak nincs hagyománya, bár úgy gondolom, hogy magyar viszonylatban sincs ennek olyan tradíciója, mint például az angoloknak, vagy indiaiaknak. A TEAHARMÓNIA teafiltere ugyanakkor a magyaros, népmesékre emlékeztető design-jával belopta magát a szívembe, az illata pedig valóban, ahogy a feliraton is látható "mesés". Kínai zöld teát, mályvavirágot, rózsaszirmot és aromát tartalmat, és ettől egy kellemes, lágy, nem túl karakán aromája van.

A FeMini Box mindig meg tud lepni a tartalmával, ám erre bevallom, még én sem számítottam. Első kinézetre fürdősóra tippeltem, ahogy megláttam az édes muffin-formába rejtett golyócskákat. Ám aztán kibontottam és elolvastam a könyvecskét is, amelyből kiderült, hogy hatalmasat tévedtem. Ugyanis a SEED BONBON kis golyócskái az újrahasznosítás jegyében papírhulladékból készültek, amelyek magvakat tartalmaznak. Ezeket el tudjuk ültetni és növénykék kelnek ki belőle! Az ötlet, a kivitelezés és a termék is egyszerűen megfogalmazva is zseniális! Erre nem lehet más szót találni, alig várom, hogy ültessem is el, az eredményt pedig veletek is meg fogom osztani majd!Kétségtelenül a leghasznosabb az egész dobozban az APACUKA CERAMICS mini tálkája, ami mindemellett még kifejezetten aranyos kiegészítője is lehet a lakásnak, mert számos apróság tárolására használható. Én például egyből be is fogtam gyűrűtartónak, ezt az agyagból formázott növényes-virágos, szürke mázas tálkát.Én magam nem rajongok a kávéért, mégis elbűvölt a HERBARTING kávés tusfürdője. A kis tégelyben található tusfürdő-minta, remek ízelítőt nyújtott a természetes alapanyagokat tartalmazó termékről, amelynek már felbontáskor is kellemes illata volt - holott újból kiemelem, hogy én nem igazán kedvelem a kávét és annak illatát. A zuhanyzás érdekes volt ezzel a szemcsés eleggyel és nem is túlzottan habzott, ahogy magamra kentem. Zuhany után pedig ugyan kicsit tompábban, de még lehetett érezni a bőrömön a kellemes, lágy kávé illatot, úgyhogy én abszolút elégedett vagyok az eredménnyel.

Talán a legmeglepőbb tartalma a doboznak a SZINDRANA-MANDALA ajándéka volt, amely egy üvegfestmény. Bevallom nem vagyok túlzottan spirituális ember, ezért nem tudom még ennek jelentését, miértjét, de utána fogok olvasni.  


Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe