Napszemüveget vettem félpénzzel

hétfő, július 03, 2017Ritkán veszem rá magamat a szemüveg vásárlásra, mert a pici fejformámnak nehéz megfelelő alakú szemüveget venni. Évente egy azért mindig kell, éppen ezért ellátogattam idén is a CONCEPT EYEWEAR-be, ahol sokféle alakú, formájú, stílusú és lencséjű szemüveg közül tudtam válogatni kedvemre. Imádok belépni az üzletbe, mert olyan barátságosan és családiasan fogadnak, arról nem is beszélve, hogy mennyire csodálatos dolgokat készítenek. Most nagyon kedvező árakon lehet náluk szemüvegeket venni, ezért kérdés sem volt számomra, hogy kisétálni nem fogok üres kézzel.  
Ahogyan a képeken is láthatjátok, rengeteg, változatos formában készülnek náluk a szemüvegek, minden amit láttok kézzel készül hátul a műhelyben - volt szerencsém oda is ellátogatni már -, és nekem pont ez a leggyönyörűbb benne, hogy tudom, minden egyes darab egyedi, nincsen kettő pont egyforma. A https://concepteyewear.hu/ néztem először ki, hogy melyik stílus állhat jól nekem, aztán az üzletben persze felpróbáltam még pluszba jónéhányat. Érdekesség, hogy minden egyes fazon a márka 1-1 személyének stílusát takarja.


Nem túl sok válogatás után, ezt a gyönyörű víztiszta acetát keretű, mahagóni fa furnér szárú 'Mercury' szemüveget választottam, aminek először átlátszó demólencséje volt, ám kérésemre átcserélték tükrös napszemüveglencsére, mert szerintem így sokkal vagányabb a külleme. Elképesztő a végeredmény.
Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe