Mom Park - Designer Pop-Up

péntek, május 05, 2017
Idén egész áprilisban Designer Pop-up volt a Mom park földszintén. Minden héten más-más designerek termékeivel lehetett megismerkedni, felpróbálni, megvásárolni.

04.03. – 04.09.
 Az első héten  VYF, Tomcsanyi, Wessely Jewelry  és  Janka Arnoczy termékeit lehetett megtekinteni. A VYF márkának sáljain az egyedülálló minták papírkivágásokból és kézi rajzokból készülnek, majd a legmodernebb digitális technológiával kerülnek fel a selyemre. Az én személyes kedvencem a "the blocks" elnevezésű, amelyet a képen is láthattok. Tomcsányi Dóri kollekciójában a sok virágminta, illetve virágos díszítések tetszenek legjobban. A Wessely ékszermárka gyűrűi, karperecei és egyéb kiegészítőiben pirit, howlit és ónix ásványokat találhatunk megmunkálatlanul. Janka Arnoczy márkájánál noteszek, kulcstartók, grafikák illetve lakberendezési darabok is megtalálhatóak a kiegészítők mellett. A pompomjaiba míg világ a világ szerelmes leszek.

04.10. – 04.16.  
Az második héten  a Thinwood, INQ concept és a  Jurekka designer márkákat néztem meg. A Thinwood szemüvegei színesek és nagyon látványosak, igazi vidámságot visznek az ember életébe, ezért tetszett leginkább, hogy a szokványos árnyalatok és formák helyett mindenféle színes, tavaszi darabot lehetett látni. Az INQ Concept márka tevékenységét régóta követem és letisztult színei, szabásvonalai remekül megmutatják a kényelem és divat közötti aranyközéputat. A Jurekka bőrből készített táskái és kiegészítői különleges formái és színei miatt váltak kedvessé számomra, mert többféle méretben és színkombinációkban kérhetőek a különböző fazonú táskák.

04.18. – 04.23.
A harmadik héten kicsit késve, vasárnap érkeztem a MOM parkba, ezért már Cukovy ruháit nem tudtam megnézni. Azonban nem csüggedtem, mert a NUEN, Tulli és Leanea Jewelry márkákat még sikerült elcsípnem. Leanea ékszerei különlegesek, mert legtöbbje "páratlan" szó szerint és átvitt értelemben is. Különleges formájúak és olyan fülbevalókat készít - többnyire - amelyek mono-k, tehát egyik fülünkbe tehetjük őket. A Nuen táskák bőrből készült kis csodák, többféle fazon és igen egyedi formák. A kedvencem az egyik fellógatott darab, ami a képen is látható. Tillu bohém ékszerei a letisztult márkák közül kilógott a színes, egyedi anyaga és formái miatt, de azok számára, akik kedvelik a különleges, bohém és vidám ékszereket, tuti befutó.

04.24. – 04.30.
Utolsó héten az Artep, Lindasieto és Rubidium márkákkal ismerkedhettünk meg. Mindegyik felsorolt márka eddig nagyrészt ismeretlen volt a számomra, ezért örültem, hogy élőben is megnézhettem és megfoghattam a termékeket. Artep ruhák letisztult fazonúak, visszafogott, ugyanakkor mégis meghatározó színek jellemezték, igazán tetszettek a mustársárga, illetve a piros ruhadarabok. A Rubidium különleges füzeteket tervez, amelyek többnyire kemény fedelesek, egyszerű, szolid színválasztékkal és mintákkal. Lindasieto bőrtáskákat is szemügyre vettem: voltak kézitáskák, válltáskák és clutchok is, illetve tetszett az egységes design, hogy valamennyinél érdekes "bevágások" voltak.


Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe