Budapest Fashion Week

kedd, május 09, 2017Idén is megrendezésre került a Budapest Fashion Week, amelynek ezúttal a Gundel adott helyszínt. Már 18:30 előtt odaértem, így nagyon örültem, mert remek helyről nézhettem végig a bemutatókat, amin három magyar tervező is bemutatta kollekcióit. Első sorból tudtam megtekinteni Evelin Fink, Simonetta Sabo és Rabocsi márkák ruhakölteményeit.


EVELIN FINK
Evelin kollekciójában az élénk színek domináltak, és különböző kerámiákkal díszítette a ruhákat. Merész és cseppet sem hétköznapi formák és kivitelezések jellemezték, a képeken a kedvenceimet láthatjátok. A hosszú, földig érő ruhák legtöbbjénél a hát szabadon maradt, illetve gallérok és különleges nyak és mellkivágások voltak láthatóak. 1-1 ruha esetében a dinamikus mozgások miatt a kerámiák szélcsengőként csilingeltek.

 SIMONETTA SABO
Színes és vibráló kollekció, ugyanakkor akadtak igen merész és vad kivágásokkal tarkított ruhadarabok is. Rövid és hosszú szoknyák egyaránt voltak a kollekcióban és itt is észrevehető volt a szabadon hagyott vállak és hátak, amelyek sejtelmesen mutatják meg a női test szépségét.
 RABOCSI
Az este számomra legkiemelkedőbb bemutatója Rabocsi Renáta kollekciója volt. A kézzel festett selyem és csipkeruhák fantasztikusan néztek ki. Minden ami a ruhákon található kézzel készült és ez adta meg a varázsát az egész kollekciónak. Bűbájos tündérruhák egytől egyig, ami teljesen elbűvölte az embert. A pasztell és élénk színek lágyan keveredtek a hosszú és rövid ruhákon.


 Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe