Pom-Pom tavaszi rendelés

vasárnap, április 16, 2017
Tavasszal, ahogyan a virágok, fák, növények újjáélednek, úgy én is egyre nagyobb kedvet kapok a megújulásra kívülről-belülről. Már egy ideje szemeztem az interneten a POM-POM natúr kozmetikumokkal és úgy döntöttem tavaszköszöntőként vásárolok tőlük. Alapvetően egy száraz bőrre való megoldás csomagot vettem, ám sok-sok ajándék volt még pluszba hozzá, amiket szintén megmutatok nektek! Egy egyszerű natúr dobozkában érkeztek meg a termékek, aminek tetején egy aranyos "Köszönjük" felirat köszöntött, aztán a doboz belsejében egy kis levélkét is találtam, amiben szintén megköszönik a rendelésemet és hogy megtapasztalhatom kellemes hatásait a termékeiknek. Ahogy írtam, rendeltem egy Megoldás csomagot száraz bőrre, és kaptam hozzá ajándékba két szappant és egy kókuszkrémet. A posztban ennek megfelelően mutatom be a termékeket.

A megoldás csomag három kozmetikumot tartalmazott: egy rózsa virágvizes zselét, egy sárgabarackmag olajos prémium sheavajat és egy sheavajas natúr szappan körömvirággal. A rózsa virágvizes zselé pumpás kiszerelésű, így könnyű használni. A rózsaszínű krémes állagú zselé 85%-ban vizes alapból áll, ezért könnyen kenhető, nagyon édes rózsás illata van és a bőrt puhává varázsolja seperc alatt. Sok sheavajat próbáltam már ki számos márkától és néha nehezen kenhetőek. Ezt a problémát szeretné a Pom-Pom kiküszöbölni a sárgabarackmag olajjal, ami sikerült neki, mert sokkal kenhetőbb állagú. Az illata levendulás és a leírás alapján a sárgabarackmagolaj öregedésgátló, így hosszútávú hatására is kíváncsi vagyok még. Szappanom már talán annyi van, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni. A Pom-Pom natúr szappanjának körömvirággal igen erős, intenzív illata van, így aki ezeket nem kedveli, azoknak ezt nem ajánlom. Nekem az erős illatoktól például megfájdul a fejem, azonban mindenképp szerettem volna kipróbálni, mert az én bőröm nagyon száraz.

Ajándékképpen kettő kézzel készült natúr szappant, egy kókuszkrémet gránátalma olajjal és egy mágneses pompomot kaptam - a pompomról nem készítettem képet, mert már a mágnestáblámon figyel -. Az egyik szappan egy sima sheavajas natúr szappan, amit én kézmosáshoz és egyszerűbb arcmosáshoz használok. A másik egy levendulás natúr szappan, amit azoknak ajánlok, akik olyan levendula-mániások, mint én. A gránátalma olajos kókuszkrém egy aranyos kis minitégelyű, és egyszerre érződik rajta a kókusz és a gránátalma is. Extra száraz bőrre ajánlják és valóban már első felkenésre is olyan puha lett a bőröm, mint a babapopsi, így ajánlani tudom a szárazbőrűeknek.


Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe