Femini box - húsvéti kiadás

csütörtök, április 20, 2017
A Femini Box dobozait nagyon szeretem, mert mindig annyi aranyos és kedves dolgot tartalmaz. A húsvéti különkiadást is nagyon vártam már, amely mondjuk gyerekeseknek készült alapvetően, ám legalább olyan izgatottsággal bontogattam ki, mintha magam is gyermek lennék.

Veru: A Veru márkától egy nagyon aranyos és tündéri kép volt a dobozban, amelyen egy fehér nyuszi igyekszik azt üzenni, hogy egy ajándék vagyok. Már rögtön ki is tettem a falamra, hogy semmiképp se felejtsem el értékelni magamat és ez legyen az első minden reggel amit meglátok.


Kövecske: Amikor megláttam, először elnevettem magam, hogy ez egy kő. Ez egy kő... nem értettem. De minél több ideig nézegettem és a kezembe vettem, megértettem, hogy ez a gyerekeknek mekkora érték már, hiszen gyerekként a legegyszerűbb dolgok tudnak minket a legjobban szórakoztatni.

Masni: Ez a márka az egyik kedvencem, mert lehetőség ad a családoknak, hogy stílusosan összeöltözzenek. Nekem hatalmas vágyam, hogy amint lesz gyermekem, hasonló ruhákat hordjunk, úgy gondolom ez egy nagyon aranyos módja annak, hogy kifejezzük az összetartozásunkat.


Evuska: Nos a képen ugyan nem bontottam ki, viszont ez egy falra akasztható aranyos nyuszikát ábrázoló vászonkép, két türkiz pompommal díszítve. Kifejezetten gyerekeknek készült és nemcsak cuki, hanem természetes is.


Mintamókus: Mintamókustól ezúttal a dobozban egy nyuszizsák került, amibe húsvétkor az ajándékokat gyűjthetik a gyerekek, mint például a tojásokat, édességeket, csokikat, stb. Ez egyszerre tündéri és hasznos kis zsák a picik számára, amivel még közelebb tudjuk az ünnepet hozni.

Vocka: Hát ez volt a legaranyosabb az egész dobozban! Cuki sárga kiscsibaplüss, ami biztosan a pici gyerkőcök kedvence lesz, hiszen még engem teljesen elbűvölt az egyszerű kialakításával. Ránézve egyből jobban érzi magát az ember, ideális akár dekorációnak is.


Evelyn: Sokan ismerhetitek már a színező könyveket felnőttek részére. Eddig még nem vettem egyet sem, így örülök ezeknek a képeslapoknak, mert akkor is tudja az ember használni, ha a monokróm stílust kedveli, de akár kiszínezve is remek dekoráció lehet a lakásban.


Wanda jewellery: Az újrahasznosítás és a tudatos vásárlás kezd divatba jönni. Vanda ékszerei kávékapszulákból készülnek, amelyek azt képviselik, hogy divatosak lehetünk úgy is, hogy közben odafigyelünk arra, hogy már felhasznált anyagokból készült termékeket hordjunk. 


You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe