Femini box - húsvéti kiadás

csütörtök, április 20, 2017
A Femini Box dobozait nagyon szeretem, mert mindig annyi aranyos és kedves dolgot tartalmaz. A húsvéti különkiadást is nagyon vártam már, amely mondjuk gyerekeseknek készült alapvetően, ám legalább olyan izgatottsággal bontogattam ki, mintha magam is gyermek lennék.

Veru: A Veru márkától egy nagyon aranyos és tündéri kép volt a dobozban, amelyen egy fehér nyuszi igyekszik azt üzenni, hogy egy ajándék vagyok. Már rögtön ki is tettem a falamra, hogy semmiképp se felejtsem el értékelni magamat és ez legyen az első minden reggel amit meglátok.


Kövecske: Amikor megláttam, először elnevettem magam, hogy ez egy kő. Ez egy kő... nem értettem. De minél több ideig nézegettem és a kezembe vettem, megértettem, hogy ez a gyerekeknek mekkora érték már, hiszen gyerekként a legegyszerűbb dolgok tudnak minket a legjobban szórakoztatni.

Masni: Ez a márka az egyik kedvencem, mert lehetőség ad a családoknak, hogy stílusosan összeöltözzenek. Nekem hatalmas vágyam, hogy amint lesz gyermekem, hasonló ruhákat hordjunk, úgy gondolom ez egy nagyon aranyos módja annak, hogy kifejezzük az összetartozásunkat.


Evuska: Nos a képen ugyan nem bontottam ki, viszont ez egy falra akasztható aranyos nyuszikát ábrázoló vászonkép, két türkiz pompommal díszítve. Kifejezetten gyerekeknek készült és nemcsak cuki, hanem természetes is.


Mintamókus: Mintamókustól ezúttal a dobozban egy nyuszizsák került, amibe húsvétkor az ajándékokat gyűjthetik a gyerekek, mint például a tojásokat, édességeket, csokikat, stb. Ez egyszerre tündéri és hasznos kis zsák a picik számára, amivel még közelebb tudjuk az ünnepet hozni.

Vocka: Hát ez volt a legaranyosabb az egész dobozban! Cuki sárga kiscsibaplüss, ami biztosan a pici gyerkőcök kedvence lesz, hiszen még engem teljesen elbűvölt az egyszerű kialakításával. Ránézve egyből jobban érzi magát az ember, ideális akár dekorációnak is.


Evelyn: Sokan ismerhetitek már a színező könyveket felnőttek részére. Eddig még nem vettem egyet sem, így örülök ezeknek a képeslapoknak, mert akkor is tudja az ember használni, ha a monokróm stílust kedveli, de akár kiszínezve is remek dekoráció lehet a lakásban.


Wanda jewellery: Az újrahasznosítás és a tudatos vásárlás kezd divatba jönni. Vanda ékszerei kávékapszulákból készülnek, amelyek azt képviselik, hogy divatosak lehetünk úgy is, hogy közben odafigyelünk arra, hogy már felhasznált anyagokból készült termékeket hordjunk. 


Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe