Corvinus Fashion Show

vasárnap, április 09, 2017 

A Corvinus Fashion Show-nak évről évre aktív résztvevője vagyok, leginkább azért, mert bámulatos kezdeményezésnek tartom és jó érzés, hogy az egyetem ezzel is lehetővé teszi a hallgatói számára az önkifejezés lehetőségét, továbbá, hogy megismerkedhessenek a hazai tervezőkkel. Örömmel töltene el, ha előbb utóbb valamennyi egyetem csatlakozna ehhez a példamutató kezdeményezéshez. De térjünk vissza a Corvinushoz: a bemutató 19:00-tól vette kezdetét, ahol nagyon kedvesen az első sorban kaptam helyet, így közelről láthattam a bemutatott ruhadarabokat. Az est konferansza a Virag's lab bloggerinája volt, Virág, akit többet között azért imádok, mert bájos személyisége mellett, elragadó is. Az eseményen Helga Tóth szettben volt, ami jól állt a tél típusából fakadóan. A show keretein belül hat tervező mutatta be kollekciót: Berbloom, KE-Fashion, Orsolya Darcsi, The Naan Design, Helga Tóth - kiegészítve Nelz táskákkal - és a Zagabo. 


BERBLOOM

A Berbloom márka tervezője, Bernadett fiatalos és üde márkája tele van csillogással és bűbájossággal. Ezt a ruhák is tükrözték, hiszen darabjai romantikusak, csillogóak voltak, továbbá hosszú és félhosszú szoknyák egyaránt tarkították a repertoárt. Berni a divatbemutatón az elegáns kollekciójára fektetett nagyobb hangsúlyt, amelyek tökéletesek alkalmi megjelenésre.


Kovács Erika, azaz a KE-Fashion ruhái bájos eleganciát és érzékiséget sugároztak a kifutón. Ruhadarabjaival azokat szólítja meg, akik nem félnek színeket magukon hordani, mivel a szettek telis-tele voltak színekkel és színkombinációkkal, valamint virágmintákat és pasztell színeket is használt a tervezőnő. A masnikkal és behajtásokkal feldobott szoknyák és a spagettipántos felsőrészek mesésen mutattak.Darcsi Orsolya kollekciójának két részletébe kaptunk betekintést: az első részben romantikus köntösökkel ismerkedhettünk meg, amilyenekre őszintén szólva én mindig is vágytam, ezért már el is határoztam, hogy mindenféleképpen beszerzek egy darabot. A második részben pedig az alkalmi, elegáns kollekciót mutatták be, ahol teret kaptak a csipkék és a strasszok, valamint a hosszan felvágott ruhák.Litvin Natasa márkájának főképviselői a különböző bőrből készült kiegészítők, ám immár ruhakollekcióval is megjelent a márka. A különböző geometrikus elemek kombinálása jellemzi a márka kiegészítőit, ezeken a táskákon, fülbevalókon és az derékpántokon láthatjuk leginkább. Az egyszerű szabásvonalú ruhákat a különböző pasztell, semleges és néhol élénk színek teszik hangulatossá.


 

Tóth Helga ruháival a facebookon szembesültem először és a pasztell színek és a virágos elegyek teljesen elbűvöltek. A tavaszi kollekciót a Nelz táskákkal mutatták be a közönségnek, amit én is nagyon szeretek, sőt hamarosan látni is fogtok egy darabot - ssh.


ZAGABO

A Zagabo márkát a sportos és kényelmes viselet jellemzi, ruháit is eszerint tervezi meg. Fő szempont az, hogy az ember jól érezze magát a ruháiban. Legújabb kollekciójában megjelennek az esőkabátok, amik a borongós esős időjárásban is jókedvet sugároznak és egyből nagyobb örömmel lépünk ki a zuhogó esőbe is. Nekem is nagyon tetszenek ezek a bájos babarózsaszín esőkabátok, ezért ez is rákerült a "mindenképpenlégyazenyém" listára.
 


Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe