Tavaszi szappanmustra

kedd, március 28, 2017Mivel rengeteg szappant sikerült az elmúlt időszakban felhalmoznom, úgy határoztam készítek nektek egy bejegyzést róluk. Ezeket a szappanokat tesztelésre, ajándékképpen kaptam vagy megvásároltam, ám ez igazából a poszt szempontjából lényegtelen. Különböző márkákat válogattam össze és többet ezekből már régen teszteltem, de vagy idő hiányában, vagy kedvtelenség okán nem készítettem belőlük cikket. Ezt pótolván most csokorba gyűjtöttem nektek, így tavasz alkalmából.

Manna ében arctisztító szappan
Ez a szappan egy valóságos fekete kis csoda. Nekem eléggé problémás a bőröm. Igen tágak a pórusaim, hajlamos vagyok a pattanásokra is, ezért az arctisztítás elemi fontosságú számomra - annak ellenére, hogy bevallom töredelmesen néha a lustaság áldozata vagyok és  hébe-hóba bűnbe esek és kihagyom. Ezt a szappant bátran tudom ajánlani, egy próbát legalábbis mindenképp megér. Arra kell viszont figyelni, hogy erősen kiszárítja a bőrt, ezért miután lemostad az arcodról használj hidratálókrémet. Elsőként más szappanrendelésemhez kaptam ajándékba a kisebb minta verziót a szappanból, ezért először azt próbáltam ki, majd miután láttam a hatását, megrendeltem a nagyobb változatot belőle. Mindennapos használatra hosszútávon azért nem ajánlanám, mert mint minden szappan ez is kiszárítja a bőrt és úgy tapasztaltam, hogy az a bőrnek sem jó ha huzamosabb ideig ki van téve a szárításnak, még akkor sem ha utána hidratálok.
Cocoon levendula szappan
A levendulás szépségápolási termékeket kedvelem, mert az illatuk elragadóan lágy. Ennél a szappannál is az illata győzött meg legjobban, amely a levendula mellett kakaóvaj illatú is, amitől még ellenállhatatlanabb. A természetes összetevők engem meggyőztek és a Cocoon termékeiben még nem csalódtam. 
Sophie Bello kecsketejes sheavaj szappan
Sophie Bello szappankáit azért szeretem, mert annyira családiasak és jókedvet sugárzóak. Már önmagában a szappan alakja is kiemelendő, amely egyébként csonkakúp és olyan kis tündi-bündi, szerethetővé teszi. Az illata a kecsketej miatt kellemes és lágy, nem erőteljes, így a fürdőszoba aranyos és kedves design elemévé válhat.
Szappanvarázs levendula szappan
A Szappanvarázs szappanjait akkor ismertem meg, amikor még a Palomában megtalálható volt. Mi más is lehetne a tesztelésre elhozott darab, mint egy levendulás. Ezek a kicsi méretek azért praktikusak, mert akár utazás alkalmával is könnyen magával viheti az ember. A szappan illata hagyományos levendula, kellemesen habzik és kevésbé szárítja a bőrt.
Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe