2017. március 19., vasárnap

Magyaros spagetti gombával, csabai szalámival



  Hozzávalóim  

CBA tojás nélküli Spagetti tészta
Korona termesztett csiperkegomba
CBA üveges bolognai mártás
Kotányi morzsolt bazsalikom
Univer Ketchup
Univer Édes Anna őrölt paprika
Trappista sajt
Csabahús csabai szalámi



  Elkészítés
 
 
A spagettitésztát bő vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A bolognai szószt egy serpenyőbe beleöntjük, majd hozzáadjuk a csiperkegombát, majd fűszerezzük bazsalikommal, sóval és kevés paprikával. Tálalás után csabai szalámival, sajttal és ízlés szerint ketchuppal fogyaszthatjuk. Isteni finom, egyszerű és hamar elkészíthető, laktató étel.




 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése