2017. március 14., kedd

Fűszeres sültkrumpli tejfölös-majonézes mártogatóssal, zöldségekkel

|| mártogatós tálka : LANTOS JUDIT KERÁMIA ||



Hozzávalóim

Sárgarépa
Uborka
Burgonya
Lucullus sültkrumpli fűszersó
Horváth Rozi szeletelt petrezselyem
Kunsági Éden napraforgó étolaj
AS-Foods Majonéz 
Mesés tejföl
Adalékmentes erdélyi só
Szezámmagos fornetti rúd



Elkészítés

Nagyon fontos számomra, hogy hazai termékeket használjak az ételek készítésekor, ezért a hozzávalóknál márkát is jelzek, miket vásároltam az ételhez. Elsőként a krumplikat meghámozom, a répával és uborkával együtt. Az uborkát és répát nyersen tálalom, a burgonyákat felszeletem és olajban kisütöm, majd megszórom a fűszerkeverékkel. A mártogatóshoz 2 evőkanál tejfölhöz fél evőkanálnyi majonézt adok, majd sóval, borssal és petrezselyemmel ízesítem.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése