Femini 'szeretlek' box

csütörtök, február 16, 2017
Nagy izgalommal töltött el a FEMINI februári 'szeretlek!' limitált kiadású doboza, ami a szerelmeseknek készült (megrendelhető: www.feminibox.hu/rendeles). Az előző, Bálint-napi posztban írtam a szerelmesek napjának háttértörténetéről, ami itt érhető el: PIROS AJKÁT SZOROSRA ZÁRTA. A dobozra visszatérve, tündéri púderrózsaszín papírral volt átkötve, belül pedig sok szépséget rejtett, amiket környezetbarát térkitöltő védett meg az esetleges károktól. Az én dobozomba semleges és világos pasztell színű termékek kerültek:


CEMENT.PROJECT
A dobozkámban egy mályva színű cementből készült szív alakú hűtőmágnes is lapult, ami egy aranyos éke lehet a hűtőnek.


PAPIER&PAPER
Nagyon trendi mostanság az újrahasznosított, vagy könnyen lebomló anyagok használatának jegyében a papírvirág dekorációk. Ez a tündéri kis papírvirág kedves dekoráció lehet a lakásban.


AURORA HANDMADE JEWELRY
A púderrózsaszínű bojtos kiegészítő kulcstartóként, vagy akár táskadíszként is funkcionálhat. Az én dobozomban ilyen semleges színű darab került, amit több táskához is tudok majd használni.

WELLNESS SZAPPAN
A dobozka tartalmaz egy egzotikus afrodiziákum masszázsolajat is, ami jól jöhet turbékoláskor, mert ylang-ylang-ot is tartalmaz, könnyen adagolható, mert pipettás.

TÁLTOS MÓKUS MONOFAKTÚRA
A bajusz idén is menő. Ez a textilből készített bajuszos, pöttyös könyvjelző nemcsak cuki, hanem igen hasznos is azoknak, akik sűrűn olvasnak.

SZITAKÖTÖ ÉKSZER
Ékszer is került a dobozba, méghozzá egy minimalista könnyen felvehető karkötő, ami nálam ilyen érdekes rózsaszín-mályva színű volt.

CHOKOWELL 
Chilis és Ylang-Ylangos csokoládégolyók is helyet kaptak a Femini boxban. A chilis ízesítést a férfiaknak szánják, az ylang-ylangosat pedig a hölgyek részére.


#fashionblog#fashionblogger#unboxing#hungarianblogger#hunbeauty#hunfashion#beautyblogger#beautyblog

Hasonló bejegyzések

4 comments

 1. Nekem baromi nagy csalódást volt ez a doboz ennyi pénzért. A kis rojtos fityegőn kívül egy nagy halom kacat. Azt is sérelmeztem, hogy sehol sem volt feltüntetve, hogy termékminták lesznek, Két láthatatlan méretű csoki és egy miniatűr masszázsolaj. Soha többé Feminibox.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Enikő nagyon sajnálom, hogy ilyen kellemetlen élmény ért téged a dobozzal kapcsolatosan! Az ilyen dobozok többségében sajnos csak arra van lehetőség, hogy a tervezők ízelítőt nyújtsanak a termékeikből és így a doboz vásárlója kedvet kapjon tőlük vásárolni.
   Köszönöm szépen viszont a véleményedet, továbbítani fogom a Femini box részére!
   További szép napot!

   Törlés
 2. Szia! Hagyd csak, már kipanaszkodtam magam a fb-on :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh jól van :) Tényleg nagyon sajnálom! Remélem esetleg későbbi dobozuk, vagy más hazai dobozka elnyeri a tetszésedet majd! :)
   És köszönöm, hogy megírtad a véleményedet!

   Törlés

Subscribe