Viktoria Minya 3 darabos parfümkollekció

péntek, január 06, 2017Lokálpatriótaként a hazai termékeket mindig igyekszem előnybe részesíteni, legyen szó az élet bármely területéről. Amióta csak egy ajándékterminál rendezvényen találkoztam Minya Viktória parfümjeivel, hatalmas vágyam volt, hogy legyen tőle parfümöm. Igencsak érdemes gyűjtögetni, mert bár nem olcsó egy VIKTORIA MINYA parfüm, viszont egyedi, magyar és legekben lehet csak valamennyi parfümje illatáról beszélni. Karácsonyi kívánságlistámon is szerepelt, így a párom lepett meg egy 3 darabos utazó parfümkollekcióval, ami a kultikus Hedonist-ot, a Hedonist Iris-t és a gyümölcsös Hedonist Cassis-t tartalmazza 15 ml-es kiszerelésekben.

 

A fekete papírdobozt kibontva egy csodaszép fekete kígyóbőrszerű lakk díszdoboz várt, amin a parfüm készítőjének Minya Viktóriának monogram logoja található aranyozottan. A parfümökről rövid információt tartalmazó brossúra is luxuskivitelezésű, de az igazi csoda ezután vár az emberre. A 3 darabos utazó kollekció 3 db 15 ml-es eau de parfumből áll, a - hófehér - Hedonist Irisből, az - aranyló - Hedonistból és a - lilás - Hedonist Cassisból és mindegyik parfüm valódi kristályokkal van megtöltve, amitől még exkluzívabb a kinézete.

HEDONIST IRIS

Ennek a parfümnek a fő alkotóeleme, ahogyan a nevében is látható, főként az írisz, de emellett kakaó és fekete-ribizli is található benne. Az illata kellemes és lágy, így ezt a parfümöt abszolút a hétköznapokra tudom ajánlani, nem túl fűszeres, vagy émelyítő, viszont ettől függetlenül karakteres és klasszikus illatú. 


HEDONIST


Az abszolút kedvencem a 3 parfüm közül. Jázmin, méz, narancsvirág, barack és vanília összetevőkkel, hogyan lehetne rossz ez a parfüm? Az illata fűszeresen édes, nagyon karakteres. Érett nőknek ajánlom, illetve különleges alkalmakra, de azoknak, akik hozzám hasonlóan kedvelik a már-már émelyítő édes, fűszeres illatokat viselni akár mindennapos használatra is tökéletes. 

HEDONIST CASSIS


Ez a parfüm tele van gyümölcsökkel és növényekkel, ennek megfelelően igen különleges gyümölcsös és jellegzetesen kellemes illata van,  A fekete-ribizli nagyon meghatározza az aromáját de a cédrus és a grapefruit is igencsak érezhető rajta. Olyanoknak tudom ajánlani, akik a gyümölcsös illatokat szeretik magukon. Én az ilyen fajta parfümöket a bohémebb időkben használok, hogy kicsit a hétköznapi illatokból kiszakítson.Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe