Phi karácsonyi doboz

hétfő, január 02, 2017Izgatottan veszem észre, hogy egyre több és több a számomra ideális, hazai termékeket felvonultató "box", ezért nem győzöm őket megvásárolni. Ebben a posztban a PHI KOZMETIKUM karácsonyi dobozának tartalmát mutatom be nektek, amit 9.990 Ft-ért vettem meg a weboldalukon pár kattintással. A doboz naturalista és egyben minimalista designú, ahogyan a benne levő kozmetikumok is:  ajakápoló,  testápoló,  regeneráló krém és  nappali arckrém. 
PHI nappali arckrém egy pumpás adagolóban található, 50 ml a kiszerelése és az adagolónak köszönhetően a használata igen egyszerű és kényelmes.  Az állaga egyáltalán nem zsíros, igen selymes és kellemes, könnyen felkenhető a bőrre és hamar felszívódik. Az illata eléggé erőteljes, érződik rajta a levendula és a körömvirág, az összetevőknek köszönhetően - mint például a kamilla és a sheavaj - puhává teszi a bőrt.
Az ajakápoló mindig hasznos egy nő táskájában. A PHI mézi époló ajakbalzsam kis narancssárga tokban található, sárga színű és kellemes kakaóvaj és citrus illatú. Mivel a tok nem tekerős, ezért ujjbeggyel érdemes felvinni az ajkakra - frissítés: tekerős és remekül működik is, csupán én voltam figyelmetlen! 

       

Az egyszerű, fehér tubusú, 75 ml-es PHI pihe-puha védő és regeneráló krém világos sárga színű és erős citrusos illatú. Az állaga egyáltalán nem zsíros és bőven elegendő keveset kenni a bőrre az intenzív illata miatt. 
A dobozban a legkíváncsibb a kifejezetten édes szarvasos minimalista designú PHI testápolójára voltam.  A testápoló már azért is megtetszett, mert érdekes "zacskós" kiszerelésben kapható - engem üdítőre emlékeztetett. Az illata fahéjas, citromos leginkább mézeskalácsra hasonlító. Kellemesen lágy és krémes, és kellemes illatot hagy  felszívódás után. KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:
 
                 FEMINI KARÁCSONYI BOX
 
YAMUNA - TÉLI ÁLOM DOBOZ

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe