Novemberi és Decemberi NATU dobozok

vasárnap, január 15, 2017A novemberi NATU (megrendelhető: natubox.hu) boxnál az előzővel szemben ez alkalommal a 'bodza' elnevezésű dobozt vásároltam meg 9.800 Ft-ért. Ebben a posztban megtekinthetitek mit találhattok a NATU novemberi és decemberi dobozában. Izgatottan várok minden egyes dobozbontást és örömmel veszem észre, hogy egyre több és több hazai beauty-fashion box kerül forgalomba, és ez őszinte boldogsággal tölt el. De visszatérve a poszthoz, természetközeli és környezettudatos papírokba csomagolva, minimalista designnal körítve bontogathatjuk a NATU dobozának tartalmát.
Elképesztő mögöttes háttere van ezeknek a PLAYPLANTS kitűzőknek, hiszen nemcsak gyönyörűek és környezettudatosak, hanem ezek a kitűzők viharkárok és metszési munkálatok során megmaradt faágakból készülnek, ami úgy gondolom lenyűgöző gondolat. Én egy szép türkizes színnel díszített darabot kaptam a dobozkámba, ami igazán illik hozzám.
Az ékszereknek mindig örülök, tehát nem meglepő módon ARTKORES karkötőjétől rögtön feldobódtam. Az ő ékszerei különlegessége, hogy újrahasznos dolgokból készíti azokat. 
BOTANIKA kis tárolójának több okból is örültem. Először is a papírzsebkendőim így már gyönyörű magyar designer tárolót kaptak, másrészről természetes anyagokból készült és abszolút környezettudatosság jegyében növényi festés útján ilyen szép élénk kék a színe. 
Szinte kimondhatatlan izgatottsággal vártam a NEBOUXII zokniját, mert már nagyon régóta vágytam egyre. Így végül egy újabb álmom teljesült ezzel a 'Balaton' fantázianevű mintás zoknival.
A dekorvilágban a csináldmagad mozgalmak igen népszerűek, én magam is becsülöm a sok kreatív embert. A CLASHING COLOURS ebbe a dobozba egy lenvászon párnahuzatot készített, amire mi magunk nyomdázhatunk. Izgalmas lehet felnőttnek és gyereknek egyaránt.
BORZA pezsgőtömbnek azért örültem, mert a pezsgő fürdőkozmetikumokat nem olyan rég fedeztem fel, és nekem nagyon tetszenek. Egy sheavajas-kamillás (decemberi box) és egy sheavajas-bergamottas (novemberi box) pezsgőtömb is volt a két dobozban. 


Decemberben ismét a 'bodza' doboz tartalmába szerettem bele, ezért ezt rendeltem meg 8.500 Ft-ért. Imádom, hogy mindig nagyon kreatív, természetközeli dolgok kerülnek a dobozokba, ezzel nemcsak a hazai tervezőknek segítek, hanem a környezetemnek is. Ajánlani tudom mindenkinek, hogy addig szerezzen be a NATU dobozaiból, amíg lehet (megrendelhető: natubox.hu). Nézzétek milyen aranyos holmikat rejtett a decemberi doboz:
PAPETRI PAPERWORKS alkotója, aki druzsám - Mimi - bámulatosan tehetséges grafikus. A munkáit láthattátok már akár a DM-ben is, hiszen a DM 2017-es Life Bookja az ő keze nyomát dicséri. A dobozban egy növénymintás noteszke található, méretéből adódóan pedig könnyen magával viheti az ember bárhova. 


Eszter ékszere igazi karácsonyi hangulatú kis rénszarvasagancsos fülbevaló. Többféle szín is elérhető volt, az én dobozkámba ezüst ARTKORES került. Ezt hamarosan láthatjátok divatposztban is!


POISJARDIN jegesmedve kitűzőt készített a dobozokba fából. Ami az érdekessége, hogy kézzel készült és elképesztően aprólékos odafigyeléssel van még a kitűző halacskás háttere is megrajzolva!

Kifejezhetetlenül örültem SOPHIE BELLO kecsketejes szappanjának, mert szerettem volna szappant is kipróbálni tőle. Úgyhogy izgatott vagyok, hogy a halványrózsaszín, aranyos csomagolásban lévő szappan milyen. 


Minden doboz tartalmaz egy csináld magad kreatív dolgot, ez alkalommal dekorálható KREARTON kartondíszeket. Hamarosan el is készítem az útmutató alapján és majd egy dekor bejegyzésben be is mutatom nektek!
#fashionblog#fashionblogger#unboxing#hungarianblogger#hunbeauty#hunfashion#beautyblogger#beautyblog

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe