Kell a púder! - vásárlás

kedd, január 31, 2017Mivel elhatároztam, hogy igyekszem maximálisan leszámolni az életem minden területén a külföldi termékekkel és teret engedni a hazainak, a sminkek terén is erre adtam a fejemet. A hazai sminkmárkánál a KELL A PÚDER-nél vásárolgattam (http://kellapudershop.hu). Gyönyörű minimalista dizájnú sminktermékeit sminkesek is előszeretettel használják, épp ezért gondoltam én is kipróbálom őket és mi az első amit egy hölgy beszerez a sminktárába? Egy piros rúzs. Az bárhol, bármikor jól jöhet a neszeszerünkben. Emellett olyan termékeket vettem, amiket a mindennapi sminkeléshez is hasznosíthatok. Valamint a vásárlásomhoz ajándék beauty blendert is kaptam! 


KELL A PÚDER - 'SOME LIKE IT HOT' RÚZS

Egy tűzpiros rúzsra minden nőnek szüksége van. Ezzel én se vagyok másképp, így az első és legfontosabbnak ezt tartottam beszerezni a KAP kínálatából. A gyönyörű és erőteljes színe mellett igen tartós, nem szárítja az ajkaimat és tökéletesen mutat.KELL A PÚDER - 'VALENTINAMATT RÚZS

A piros rúzs mellett, valami különlegesebb színű, nem szokványosat gondoltam vásárolni, így esett a választásom a 'Valentina' elnevezésű matt rúzsra. Egyszerűen imádom, mert nem hétköznapi a színe és hasonlóan a másik rúzshoz, nagyon tartós.
KELL A PÚDER - BEAUTY BLENDER

Gabi, a KAP márka megalkotója volt olyan kedves, hogy megmutatta nekem, hogyan is kell használni ezt a kis apróságot. Ezzel a pici szivaccsal könnyen és egyenletesen eldolgozható az alapozó.

KELL A PÚDER - SHADOW SZEMÖLDÖK POR

A szemöldök nagyon fontos eleme az arcnak, ezért óvatosan kell vele bánnunk. Nekem igen sötét, barna szemöldököm van, már-már fekete, így én minimálisan használok festéket. A KAP szemöldökpor kis tégelyben kapható és a por állagából adódóan egyszerű felvinni a szemöldökre ecsettel.
Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe