Yamuna - Téli álom doboz

hétfő, december 12, 2016
A karácsonyi beauty dobozok közül a következő, amit a magyar márkák piacán megvásároltam a YAMUNA "TéliÁlom" elnevezésű box, amit webshop-on keresztül rendeltem (http://www.yamuna.hu/termekcsaladok/teli-alom/teli-alom-csomag) 5.380 Ft-ért. Igyekeztem olyan árkategóriában vásárolni karácsonyi magyar beauty boxokat, amiket egy átlagos havi költségvetés is elbír. Elsőre megfogott a színes, mesebeli déli sarkot tükröző külső design, majd kibontáskor a belseje is elvarázsolt: Téli Álom kézkrémet és testvajat (50ml), növényi szappant, masszázstömböt és fürdőbombát


Az 50 ml-es Téli Álom kézkrém valóban egy álom. Téli időszakban a kezem érzi meg elsőnek a hideget, ezért nagyon fontos ebben az évszakban is a kézápolásra odafigyelni. A bőröm hamar kiszárad, ráadásul nem is egy "átlag" típus, bár ez valószínű az étkezésemnek is betudható. A tégely kibontásakor elsőre is érződik a kellemes fahéjas, szegfűszeges illat, ami bőrre kenve is még sokáig érezhető. Igazán könnyen kenhető állagú, gyorsan felszívódott és kellemesen puhává tette a bőrömet.Téli Álom fürdöbomba 95 g-jával fahéjas pezsgőfürdőt varázsolt a fürdőkádamba. Szeretek este egy fáradt nap után venni egy jó forró fürdőt, amibe fürdősót, vagy fürdőolajat szoktam tenni. Mivel először találkoztam fürdőbombával, igazán kíváncsian vártam a tapasztalatokat. A fürdővízbe ejtve rögtön elkezdett fahéj-szegfűszeg illattal pezsegni, elolvadás után pedig a vízből kiszállva sokkal puhább lett a bőröm és fahéjas sütemény illatú lettem.
Az 50 ml-es Téli Álom testvaj állagában sűrűbb és zsírosabb, mint a kézkrém. Ugyanakkor hasonlóan a krémhez, ez is könnyen felvihető a bőrre és nem kell sokat használni, azért, hogy kellemes illatú és puha legyen a bőrünk. Én a karomhoz és a lábamhoz használtam a testvajat és valóban 1-2 ujjbegynyi elegendő nagyobb felületekre. Illata a termékcsalád többi termékéhez hasonlóan fahéjas-szegfűszeges.
Téli Álom hidegen sajtolt növényi szappan kiszerelése 100 g, illata pedig kellemes fűszeres - fahéjas-szegfűszeges. Használatkor remekül habzik, így könnyen használható és édes fahéjas illatú lett utána a bőröm, ami elég hosszú ideig tart.


Téli Álom masszázstömb nekem egy igazi újdonság volt, mert ezelőtt még hasonlót nem próbáltam ki. Kibontás után rögtön érezni lehetett a fahéjat és a szegfűszeget, ami azért sem csoda, mert magában a tömbben is találhatóak fahéjdarabok. Nemcsak a külleme elbűvölő, hanem a hatása is, igazán bársonyossá tette a bőrömet. 
#fashionblog#fashionblogger#unboxing#hungarianblogger#hunbeauty#hunlife#beautyblogger#beautyblog

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe