Karácsonyi dekor

kedd, december 06, 2016Úgy gondolom, hogy a dekoráció nagyon fontos az otthonunk szempontjából. Éppen ezért, mióta tudomennyi magyar illusztrációkészítő munkálkodik idehaza, gondoltam, miért is ne lehetne az otthonunk hazai dekorációs holmikkal díszítve. A DIP DESIGN PASSAGE-on hónapról hónapra megjelenek, mert amellett, hogy imádom a vásári hangulatot, számos csodás magyar termékkel találkozhat itt az emberfia. Kellemes meglepetés volt a számomra, amikor levelet kaptam tőlük, benne ajándék gyanánt három képeslappal együtt. Azonnal beindult a fantáziám dekor téren, hogy hol is tudnám ezeket az aranyos lapokat hasznosítani és milyen formában. Végül három teljesen különböző lehetőséget találtam, melyeket megmutatok nektek. Így lehet egyszerű magyar képeslapokat könnyen dekorációs elemként használni.

Ezt a fekete kontúros EVELYN ILLUSTRATIONS karácsonyfa képeslapot az F&F-ben vásárolt nagyméretű képkeretembe tettem, így sokkal jobban érvényesül a sűrű vonalakkal készített illusztráció. 

A cuki állatfigurás képek a nemcsak a gyerekek kedvence lehet, hanem a miénk is. Nagyon édesnek találom VOCKA szürke macikás rénszarvas fejdísszel illusztrációját, ezért ezt a színes fantáziadús képeslapot egy régi aranyozott keretbe tettem.

Hátrahagytam a kedvencemet. ZSUBORI ESZTER illusztrációja, egy fekete-fehér erdőt és két minimál rénszarvast ábrázol az erdő szélén. Tekintettel a kép minimalista színhasználatára, a Pepco-ban vásárolt fehér képkeretbe, a komódon helyeztem el a téli dekoráció részeként.
#fashionblog#fashionblogger#homedecor#hungarianblogger#hundecor#hunlife#christmasdecor#hunlifestyle

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe