Karácsonyi ajándékok

hétfő, december 26, 2016
Remélem mindannyiótoknak kellemes és békés karácsonyotok van. A képen a saját karácsonyfánk egy részletét láthatjátok, amelyre többek között sok-sok magyar által készített karácsonyfadísz is került. Mindig kellemes érzés, ha a hazai designerek gondolnak rám, legyen szó születésnapról vagy valamilyen ünnepről, így nagyon boldog voltam, mikor pár tervező meglepett karácsonyra.
Karácsonyi WAMP vásáron sok szép dolog mellett rátaláltunk a VERU által készített termékekre is, melyektől teljesen odavoltam. Bűbájos és gyermeki grafikái tökéletesek a gyerekek, vagy gyermeket várók számára, olyan ártatlanul elbűvölőek. A márka létrehozója, Vera olyan önzetlen és kedves volt, hogy megajándékozott a képen látható ajándékkártyával és mivel idén vintage stílusú dekort és csomagolást használtam, tökéletesen illett az ajándékokhoz. 

Ékszert kapni mindig öröm. Karácsony alkalmából LIVA VII HANDMADE JEWELLERY meglepett egy csodaszép fekete-fehér nyaklánccal, egy karácsonyfadísszel és egy kulcstartóval, aminek egyik lábán egy szívecske, másik lábán 'MIMI' felirat van. A  Csészényi Bögre Vásáron, ami a Görbe Bögre nevű kávézóban volt, váratlan meglepetésként ért, amikor a SOADYART és a PAPILLON alkotói egy Boldog Karácsonyt feliratú dobozkában egy karkötőt és gyűrűt adtak nekem. Fantasztikus ajándék!


Alexandra egy tündéri csajszi. Többször is megajándékoz egy évben és karácsonykor egy csodás kis csomagot kaptam tőle, amiben SZANCSO HANDMADE JEWEL nyaklánc és sok-sok karkötő volt. Az ajándékok közül már párat be is mutattam nektek outfit posztokban is, amit a "kapcsolódó linkeknél" el is érhettek.
 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK: 
KARÁCSONYI VÁSÁROK - MIKET VÁSÁROLTAM!
 
VÉGÜL MINDEN PERCET JÉGKRISTÁLLYÁ VÁLT

 
CSENG A FÜRGE SZÁNCSENGŐ


Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe