Femini karácsonyi box

hétfő, december 19, 2016Utolsók között volt szerencsém megvásárolni 7.490 Ft-ért a FEMINI karácsonyi limitált kiadású boxát, amiben csupa-csupa hazai márka által készített termék található. Kisgyerek izgatottsággal boncoltam ki a védőcsomagolásból, és egyből elbűvölt a minimalista, piros masnival átkötött design. Kíváncsian szedegettem ki a piros papírosba csomagolt aranyosabbnál aranyosabb holmikat: Egy epres vászontáskát, MONOWORDS sárga pompom, SZANCSO HANDMADE JEWEL csengettyűs karkötő, NATURAMIA karácsonyi varázslat illóolaj, MANO-FAKTÚRA kecsketejes szappan, MENTATEA SHOP roobios naranccsal és zöldtea mintacsomag, MY PRETTY WORLD karácsonyi díszek, B.BOR kistáska. A pompomok igen trendi kiegészítőivé váltak manapság a táskáknak, lakásoknak, ezért szuper dolog volt a MONOWORDS sárga pompomja a dobozban. Nem sok sárga holmim van, ezért kihívás lesz nektek bemutatni majd összeállításban.
Ha ékszerekről van szó, akkor a kedvenceim a karkötők. Ha nincs rajtam, akkor túl csupasznak érzem a karjaimat, ezért a minimalista darabokat részesítem többször előnyben, mert láthatatlanul is díszítik az embert. SZANCSO HANDMADE JEWEL csengettyűs karkötője minimalista, egyszerű és tündéri, így a dobozban ez vált a kedvencemmé.Bevallom, nem vagyok oda az illóolajokért, viszont az anyukám nagyon kedveli őket és már régóta szeretett volna, ezért megörültem, amikor megláttam, hogy a doboz rejt egy "karácsonyi varázslat" elnevezésű NATURAMIA illóolajat is, így meg is tudtam lepni vele.
A szappan mindig jól jön a háznál, ezért hiába van számtalan mennyiségű, a MANO-FAKTÚRA kecsketejes szappant már várom, hogy tesztelhessem. 


A tea számos pozitív hatással van a szervezetre. Én ennek ellenére, leginkább akkor fogyasztom, ha beteg vagyok, vagy érzem, hogy hamarosan úrrá lesz rajtam valami "kórság". A MENTATEA SHOP-tól kétféle teamintacsomag volt a dobozban: egy roobios naranccsal és egy zöldtea. Izgalmasnak hangzik, mivel a zöldteában többféle gyümölcs is található, mint például alma, vagy körte. 


MY PRETTY WORLD csomagjában lévő cukiságoktól valósággal elájultam. Egyedül egy okból nem mutatom meg nektek csupán az édes csomagolást: hamarosan külön bejegyzést kapnak majd 'decor' kategóriában. Különleges kézzel készített karácsonyfadíszek egyébként, amik teljesen levettek a lábamról!Nagyon hasznosnak találtam a B.BOR neszeszerét az egyszerűségével. Az alapvető sminkdolgaim kényelmesen elférnek benne, visszafogott mintája pedig nem kelt feltűnést a táskámban. 
#fashionblog#fashionblogger#unboxing#hungarianblogger#hunbeauty#hunfashion#beautyblogger#beautyblog

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe