Unboxing: októberi NATU

kedd, november 08, 2016Talán mióta elkezdtem a blogot, irigyeltem az unboxing videókat és posztokat, leginkább azért, mert olyan jó megosztani másokkal azt az izgalmat és örömet, ami 1-1 doboz vagy csomag kibontásakor érez az ember. Eddig azért nem volt ilyen cikk nálam, mert elkötelezett támogatója vagyok a magyar termékeknek és mindezidáig nem volt kapható a piacon olyan "box", amely hazai produktumokat tartalmazna. Hatalmas örömmel és lelkesedéssel konstatáltam, hogy a NATU olyan havonta megjelenésű dobozt állított össze, melyet nem csupán magunknak tudunk megvásárolni, hanem gyerekünknek, vagy partnerünknek is. Tehát igencsak sokféle dobozból válogathatunk a weboldalon kedvünkre, amivel nekem is fejtörést okoztak, mert borzasztóan nehezen tudok választani, ha a variációk ennyire változatosak. Végül a 'Pálma' fantázianévre hallgató dobozt tettem a kosaramba, a CikkCakk stúdióba elmentem érte - persze lehet kiszállítást is kérni, de én a személyes kontaktus híve vagyok -, és hazahoztam. Első benyomásként rögtön megtetszett a letisztult, környezetbarát design, ami a doboz külső és belső részére is jellemző és barátságos apróságokkal tették a boxot még elbűvölőbbé. 


A doboz tárgyi tartalma öt különböző termékből áll, amelyhez e-mailben járnak a különböző kuponok és a hajpánt elkészítéséhez tartozó leírás. Ezek rejtőztek környezetbarát papírba csomagolva a 'Pálma' dobozban:
○ CIMBI irattartó ✔
○ NANDI ásványos minimál karkötő ✔
○ COCOON levendulás testvaj ✔
○ ARTKORES nyaklánc ✔
○ CLASHINGCOLOURS DIY hajpánt ✔

Nekem legjobban a 2 ékszer és a testvaj tetszett, egyrészről, mert elfogult vagyok és személyesen is van szerencsém a készítőket ismerni, másrészről, mert ezek illeszkednek a blog mondanivalójához leginkább. Ugyanakkor az irattartó igen hasznos a hétköznapokra és ha az embernek van némi szabadideje és kreativitása a csináldmagad hajpánt is lenyűgöző. 
CIMBI irattartó fehér és érdekes kárminvöröses részből áll, kinyitható, emellett 2-2 rekesz van mindkét oldalán - belül - így személyes iratokat, bérletet, vagy névjegyeket is tárulhatunk benne. A legnagyobb pozitívuma számomra, hogy újrahasznosított anyagokból készült, ugyanis a Cimbi által árusított termékek a környezettudatosság jegyében készülnek.
Határtalan örömmel fogadtam NANDI ásványos karkötőjét, ami egyszerű minimál stílusú, éppen ezért bármihez felvehető. Én leginkább azért szeretem ezeket a fajta ékszereket, mert úgy díszítik az ember kezét, hogy nem kelt feltűnést, aprók, így az öltözködésben sem zavaróak és a kicsi méretük miatt kecsessé teszik a kézfejet.  

A doboz szépségápolási tartalma a COCOON levendulás testvaj kozmetikuma, aminek kifejezetten örültem, mert a Cocoon termékei természetes alapanyagokból készülnek. A márka mögötti design és életút sem mindennapi. Első kibontáskor már érezni a kellemes levendula illatot, ami igen intenzív, úgyhogy én nagyon izgatottan várom, hogy elkezdjem használni és a tapasztalatokat ezzel kapcsolatosan majd leírni nektek. 
Eszter - ARTKORES - ékszerei páratlanok, olyan dolgokból készíti termékeit, ami más ember számára 'szemét'nek minősül. Ő viszont olyan kreatív és környezettudatos szemlélettel rendelkezik, hogy képes ezekből újrahasznosított kiegészítőket készíteni. 
CLASHINGCOLOURS hajpántot csak gyorsan kicsomagoltam a dobozból, sajnos nem túl jó a kézügyességem, viszont amint lesz időm elolvasom az útmutatót az elkészítéséhez.  

#fashionblog#fashionblogger#unboxing#hungarianblogger#hunbeauty#hunfashion#beautyblogger#beautyblog

Hasonló bejegyzések

2 comments

  1. Hurrá-hurrá, köszönjük Mimi, hogy kicsomagoltál és írtál is róla! Ez a legeslegelső kidobozolós blog bejegyzés a NATU életében, nagyon boldoggá tettél minket! <3 Csupa környezettudatos, etikus és természet ihlette márka jelenik meg nálunk hónapról hónapra, 3-féle női stílus szerinti (PÁLMA/minimál, JÁZMIN/romantikus, BODZA/bohém) és egy gyerekeknek szóló (PITYPANG) összeállításunk van jelenleg. Hamarosan a férfiaknak is lesz mit bontogatni, sikerült találni olyan hazai öko design alkotókat, akik rájuk is gondoltak és bekapcsolódnak a NATU-ba. Ezeket a CÉDRUS doboz tartalmazza majd. Sőt, a házi kedvencek és a gazdik is örülhetnek, pár hét és indulnak a nekik szóló KÓKUSZ dobozok is. Sok a dolgunk, megyek is, csak úgy megörültem a bejegyzésednek. Még egyszer köszi és szép hetet! :) Barbara

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj dejóóóó alig várom az új dobozkákat is!!! ^.^

      Törlés

Subscribe