Manna karácsonyi doboz

szerda, november 30, 2016Karácsony közeledtével, lassan mindenkin úrrá lesz az ünnepi szellem és kajtatni kezd ajándéklehetőségek után. Ezzel én sem vagyok másképp, ám hogy kissé segíthessek nektek, november és december hónapban olyan magyar szépségápolási termékeket mutatok be, amikkel  akár szeretteiteket is meglephetitek. A Manna karácsonyi dobozai (https://manna.hu/termekek/manna-karacsony) közül a "Száncsengő" fantázianevűt választottam, amit akciósan 5.290 Ft,- áron vettem a webshopban - jelenlegi ára: 6.990 Ft,-. A csomagot Pick Pack Pointra kértem, ami nekem az egyik legkényelmesebb, mert nem kell futárra várnom és akkor megyek érte, amikor tudok. Kicsomagolás után egyből lenyűgözött az exkluzív díszdoboz minimalista designja, azután pedig a tartalma is: egy 90g COCO  fahéjas szappan, egy kisebb 45g gyömbéres kecsketejes szappan, 10ml édesmandulás szépségolaj, 15 ml prémium tégelyes shea vaj és egy téli hangulat elnevezésű 15 ml tégelyes shea vaj.

COCO fahéjas szappan-ra voltam a legkíváncsibb és nekem igazán elnyerte a tetszésemet. Kellemes, lágy fahéj és kókusz illata van, használatkor remekül habzik, ezért könnyen lehet használni, az illata pedig hosszantartó. Én fürdéskor használtam, egyéb különlegességet nem tapasztaltam, viszont kétségtelen, hogy az illata lenyűgöző, ezért számomra máris megérte, mert igazi karácsonyi hangulatot varázsol a fürdőszobába 90g kiszerelésének köszönhetően pedig sokáig elég.Nem vagyok túl nagy szappanos, inkább a krémes állagú szappanokat, tusfürdőket használok. A Gyömbéres kecsketejes szappan nekem kicsit túl intenzív illatú volt így nem annyira tetszett, bár ez valószínű abból adódik, hogy már magát a gyömbért sem kedvelem túlzottan. Mindazonáltal mivel csak 45g kiszerelésű, hamar el lehet használni, és kézmosáshoz - én ennek használom - tökéletesen megfelelő apró mérete miatt.
Téli hangulat elnevezésű tégelyes shea vaj 15 ml tömör karácsony. Már a kibontáskor intenzíven érezhető a fahéj, narancs és citrusillat. Igazi ünnepi hangulatot varázsol, ugyanakkor azok számára, akik az erős illatokat nem kedvelik, nem ajánlanám. Puhítja a bőrt és felszívódás után is sokáig nazális kényeztetésben lehet részünk, mert illata hosszantartó.

A következő terméknek már a neve is beszédes. Az Manna Édesmandula Szépségolaj igen aprócska zöld üvegecskében található 10ml-es kiszerelésben. Az illata felbontáskor nem annyira érezhető, ha nincs ráírva, hogy édesmandulás, elsőnek nem mondtam volna meg, viszont ahogy a bőrömre kentem pár cseppet, azonnal illatozni kezdett. Úgyhogy a látszat csalóka tud lenni!

A dobozban a Manna Prémium Shea vaj amely tulajdonképpen az év bármely szakában használható, nem illatosított, abszolút natúr, így azoknak is elnyeri a tetszését, akik nem kedvelik az erős illatokat.


#fashionblog#fashionblogger#unboxing#hungarianblogger#hunbeauty#hunlife#beautyblogger#beautyblog

Hasonló bejegyzések

1 comments

Subscribe