Sophie Bello tápláló balzsam és krémparfüm - teszt

péntek, augusztus 26, 2016Zsófi kozmetikai termékei már egy ideje felkeltették az érdeklődésemet, ám ezidáig még nem jutottam el odáig, hogy ki is próbáljam őket. Na, de végre elérkezett az én időm! A termékeket nagyon jó áron tudtam beszerezni a DIP design vásáron és az esztétikus és visszafogott külseje a designnak megkérdőjelezhetetlen. Amit még mindenképp kiemelnék a márkáról, hogy a termékek állatok tesztelése nélkül készülnek. Ez számomra mindig hatalmas pozitív benyomást nyújt 1-1 márka tekintetében, hiszen tudnivaló mennyire imádom az állatokat, több olyan kozmetikai márka is van, amelyektől nem vagyok hajlandó vásárolni az állatteszteléseik okán. Térjünk is rá a tesztalany termékekre: ezúttal egy balzsamot és egy krémparfümöt próbáltam ki a Sophie Bello kozmetikumok közül.


A tápláló balzsam erőteljes citrus illata már első felbontásra is érezhető volt, így aki ezeket a domináns és markáns illatokat kedveli, annak garantáltan tetszeni fog. A tégelyes kivitelezést nagyon ötletesnek tartom, bevallom lehet csak tapasztalatlanságomból adódik, de nem sok hasonlót láttam még. Az állaga tömör, de az ujjbegy körkörös mozdulatainak megtétele után már könnyen kenhető is az ajkakra, vagy a hamar kiszáradó helyekre, mint például a könyök. Én az ajkaimra használtam, mert nekem más terület nem hajlamos szárazságra, ellenben a számat állandóan kenhetem mindenfélével, hogy ne legyen egy cseréptetőre emlékeztető förmedvény - némi túlzással élve. A termékre visszatérve kellemes érzést nyújt felkenve, érezni a citromfélék illatát és valóban puhítja a bőrt is tehát okom sincs a panaszkodásra, a termék a hozzá fűzött reményeimet mind beváltotta. Azoknak tudom ajánlani, akik nem ijednek meg az erős illatoktól, kedvelik az egzotikusságot és az újdonságot.

ÉRTÉKELÉS:     A nyugalom elnevezésű krémparfüm egy nagyon tündéri, apró tégelyben elhelyezett kozmetikum. Levendula illata győzött meg arról, hogy érdemes velem hazajönnie, valamiért ugyanis nagyon kedvelem a Lavandula angustifolia, azaz a közönséges levendula esszenciáját. Eddig csak hagyományos üveges parfümöket használtam, hiszen a boltok polcain töménytelen mennyiségben ezeket árusítják, krémparfümmel ezelőtt nem is találkoztam, így ez számomra hatalmas újdonság volt. Az első benyomásom furcsa volt, hiszen szokatlannak éreztem, hogy egy krémes állagú kozmetikumot használjak parfüm gyanánt. Az illata igen erőteljes és hosszan tartó, talán pont krém jellegéből adódóan, és nem kell sokat kenni magunkra, tehát egy ilyen kis tégely nagyon sok időre elegendő. Az első-második használat után már teljesen rutinosan ment a procedúra, sőt néha saját magam számára kerestem indokokat, miért is kenhetek fel még többet napjába többször, mert annyira megtetszett. Egy szó mint száz, aki szeretne valami mást, egyedit kipróbálni, az mindenképp tegye, mert nem fog csalódni, Zsófinál több illat is található - alig várom, hogy a többit is megvehessem! -, így válogatni is lehet!

ÉRTÉKELÉS:     

#beautyblog#beautyblogger#producttester#hungarianblogger#productreview#beautypost#atestilusod#beautyoftheday#hunbeauty

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe