Szappan kis hableányoknak - teszt

vasárnap, május 15, 2016A Pelso divatbemutatóján meghívott vendégként abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy választhattam ajándékképpen egy szappant a Gellért fürdőben kapható aranyos gyerekszappanok közül. Én a képen remekül látható hableányos rózsaszín csomagolású darabot választottam, merthogy ezek a szappanok belül játékokat rejtenek. Így dilemmáztam, hogy delfint, ráját vagy egyéb állatot válasszak-e, amikor szembejött ez a kakast rejtő darab.

Maga a szappan teljesen átlátszó, apró négyzet alakú, így a gyerekek kezébe is tökéletesen belefér, könnyen tudnak vele ők is kezet mosni. Nagyon jól és könnyen habzik, az illata pedig lágy, kicsit illatosított, de alapvetően natúr. Nem szárítja a bőrt olyan mértékben, mint egy átlagos szappan, így emiatt sem kell aggódni. Remek ötletnek tartom azt a motivációt, amivel a gyerekeket szeretnék ösztönözni a kézmosásra, ez pedig a szappan belsejében lévő játék - a gyerekek többféle állat közül választhatnak kedvükre: dinoszauruszok, háziállatok és tengeri állatok is megtalálhatóak a repertoárban. A termékek kétféle csomagolásban kaphatóak: a rózsaszín a kislányok, a kék pedig a kisfiúk részére készültek. Őszintén szólva felnőtteknek is csak ajánlani tudom, mert még én is azt vettem észre, hogy sokkal jobb kedvvel mosok kezet, rám is ösztönző hatással volt maga a játék és az aranyos kivitelezés.

ÉRTÉKELÉS:     #beautyblog#beautyblogger#producttester#hungarianblogger#productreview#beautypost#atestilusod#beautyoftheday#hunbeauty

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe