Salvus testápoló és arckrém - teszt

péntek, május 06, 2016
Bevallom ritkán használok krémeket a bőrömre, ami abból fakad, hogy a bőröm eléggé problémás, néha zsíros néha pedig száraz, bár a korom előrehaladtával mostmár inkább a száraz kategóriába sorolnám. Viszont többen is felhívták a figyelmemet a bőrápolásra, mivel a bőr kezdi nedvességtartalmát elveszíteni 25 éves kor felett. Szóval úgy döntöttem rendben van, akkor álljunk neki a bőrhidratálásnak és kössük össze a kellemest a hasznossal és a magyar termékek tárházát felkutatva mutatom be nektek az élményeimet. Blogger tevékenységemből adódóan megfordulok jópár rendezvényen, ahol a szponzorok több alkalommal is elárasztanak bennünket /vendégeket/ ajándékokkal. Ilyen ajándékcsomagban kaptam a bejegyzés alapjául szolgáló SALVUS TESTÁPOLÓ ÉS NAPPALI KRÉtermékpárost is. Utánajártam és a DM üzleteiben is kaphatóak ezek a termékek, áruk pedig 2000-3000 Ft között mozog, attól függően, hogy interneten rendeled meg vagy boltban vásárolod.Elsőként a testápolóról alkotott véleményemmel kezdem. A kiszerelése 200 ml-es, pumpás, igen vastag üvegben található a Salvus gyógyvízet tartalmazó krém. A csomagolás véleményem szerint igen mutatós, jó minőségű, a doboz belsejében pedig tájékoztató papírocska is van a termék leírásával. A dobozon olvasható, hogy a gyógyvíz mellett olyan összetevőket tartalmaz, mint a kókuszolaj, olívaolaj és napraforgó olaj, amelyek mind remekül hidratálják a bőrt, tehát már első olvasatra is ígéretesen hangzik. Az állaga igen híg, ezért könnyen lehet vele dolgozni és könnyű eloszlatni a bőrön. Azt kell, hogy mondjam nem csalódtam a tájékoztatón olvasottakban, valóban remekül hidratál, puha lett tőle a bőröm és nagyon kellemes érzést nyújt, ráadásul könnyen és gyorsan felszívódik. Az illata kissé szokatlan, aki a nagyon lágy illatokhoz van hozzászokva, az meg fog lepődni, ugyanis a testápoló illatát nem fogja tudni hova tenni, viszont amennyire furcsa elsőnek, bőrre kenve már egészen kellemes, cseppet sem irritáló.
ÉRTÉKELÉS:     


A nappali arckrémet - 50 ml - elsősorban azoknak tudnám ajánlani, akik nem sminkelnek rendszeresen. Én nagyon ritkán sminkelek éppen ebből adódóan nekem tetszett a krém, bár nem minden tekintetben vagyok vele megelégedve. A doboza és a külseje szintúgy, mint testápoló párjának csodaszép és igényes, a belsejében kis tájékoztató füzetecske ami felsorolja a krém tulajdonságait. Az állaga egy kissé furcsa, nem a megszokott krémszerű, attól kicsit szilárdabb. Nem egyszerű a bőrre való felvitele, éppen ezért én inkább a szem környékére tudnám ajánlani és nem az egész arc felületére. Nekem gondok vannak azzal, hogy a szemem alatt sötét a bőr. Ez a krém javított ezen a problémámon, habár eltüntetni nem tudta, viszont sokkal világosabbá tette. Ami hátránya, hogy nehezen szívódik fel, ezért nagyon vékony rétegben kenjük csak magunkra, mert ha sokat kenünk, akkor csak megszárad és lemorzsolódik a bőrünkről.

 Ebbe a hibába estem én is az elején és forgácsszerűen omlott le az arcomról darabokban a krém. Épp emiatt a tulajdonsága miatt nem ajánlom olyan hölgyeknek, akik gyakran sminkelik magukat, mert meggyűlhet a bajuk a különböző alapozók felvitelével. Az illata a testápolóéhoz hasonlóan érdekes gyógynövényes, viszont több olyan összetevőt is tartalmaz mely vitaminokkal és értékes ásványi anyagokkal látják el bőrünket. (édesmandula, napraforgó, olívaolaj, aloe vera, kamilla és uborka) Továbbá azt is fontos kiemelnem, hogy a leírásnak megfelelően kombinált és zsíros bőrre ajánlom, én ebből adódóan a száraz bőrömnél, ahogyan írtam is csupán a szem környékére használtam.

ÉRTÉKELÉS:     #beautyblog#beautyblogger#producttester#hungarianblogger#productreview#beautypost#atestilusod#beautyoftheday#hunbeauty

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe