Battila & BenceCsalar Fashion Presentation

szombat, április 02, 2016Mivel is lehetne jobban elütni egy péntek estét, mint egy pazar rendezvénnyel a TESLA.kult-ban? Tegnap került bemutatásra BATTILA & BENCECSALÁR közös kollaborációjának darabjai, amelyektől még a lélegzetem is elállt. Elképesztően látványos és különleges szemüvegek egytől egyig. Készítettem nektek rengeteg képet, hogy ti is megcsodálhassátok ezt a művészet inspirálta kollekciót, amik teljesen elbűvöltek. Az eseményen az alkotókat Lakatos Márk faggatta a kreációk születéséről és inspirációjáról, ami után - és közben is - modelleken tekinthettük meg a szemüvegeket, extravagáns ruhakölteményekkel párosítva. 
Szemet gyönyörködtető látványvilágban volt részem az ott lévőkkel együtt, hiszen nem csupán maguk a szemüvegek voltak pikáns és figyelemfelkeltő darabok, hanem a modellek ruhái, a sminkek és egyéb kiegészítő díszítések is hozzáadtak a kreatív kivitelezéshez. A személyes kedvencem két darab volt a kollekcióban, az egyik a nagyon színes pompomokkal díszített, a másik pedig a narancssárga áttetsző darab - de szerintem ha megnézitek őket, rögtön érteni fogjátok, miért is ez a két szemüveg tetszett meg.

Eddig is odavoltam a Battila szemüvegekért és a kreatív munkájukért, ez a rendezvény pedig csak megerősíteni tudott abban, hogy minden magyar embernek szüksége van egy általuk készített szemüvegre.

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe