Marie Claire Fashion Days 2015 - Várkert Bazár - 2015. november 13.

kedd, december 01, 2015


MADE BY MY MIND  : top ||
OPEN UP : skirt ||
LIVAVII HANDMADE JEWELLERY  : necklace ||
UNGER ADRIENN : photos ||

A Marie Claire Fashion Days talán az egyik legnagyobb esemény, amit blogger lánya várhat, úgyhogy én is rengeteget készültem rá. A pénteki VIP estére is kaptameghívót, amit hatalmas megtiszteltetésnek vettem, hiszen nemindenki kap, hanem sokan írnak, hogy pressesként bent lehessenek és így sem engedik meg mindenkinek. Az idei eseményt a Várkert Bazárban rendezték meg, ami igen jó helyszínnek bizonyult. Az Open Up csodálatos fekete szoknyájában érkeztem, ami hatalmas sikert aratott, hiszen nem csupán Orosz Barbi dícsérte meg, hanem Viszlay Márk is, akinek elismerése igazi meglepetés volt a számomra! A felsőt én találtam ki, én nagyon szeretem a fehéret és úgy gondoltam, remek választás ehhez a kifinomult, egyedi alsórészhez. Ékszernek pedig egy LIVAVII HANDMADE nyakláncot vettem fel, mert színben és természetességében is illett a szetthez. De akkor térjünk rá a bemutatókra, amelyeknek minden külön számát 1-1 híresség nyitotta meg. Ezen személyeket név szerint is láthatjátok a montázsokon.


D A N I E L   B E N U S 
 
Dániel bemutatóján férfi ruhákat vehettünk szemügyre, ahol persze a nőközönség szívesen legeltette a szemét a hímegyedeken is. Férfiruházat terén nem vagyok expert, éppen ezért a ruhákról talán nem is, de a tálalásról mindenképp tudok írni, mert több modellnél is egy érdekes plasztik "maszk" volt, ami nekem igazán tetszett, mert különlegessé és figyelemfelkeltővé tette a kollekciót.

D O R I     T O M C S Á N Y I 
  
Dóri kollekciójának nagy részét már volt szerencsém látni, viszont mindig tud meglepetést okozni - vagy a memóriámnak - mert ismét felfedeztem olyan kiemelkedően édes darabokat, amik mellett lehetetlen elmenni szó nélkül. A Battila által készített szemüvegek pedig ez alkalommal is levett a lábamról. A retro hangulat valóban kiérezhető volt a kollekcióból, emellett kis "cserkész"-vonalat is láthattunk, hiszen a ruhákat itt-ott különböző patchek díszítették. A vad színek és minták kavalkádja jellemezte a ruhák többségét és a rövid, fiatalos fazonok a meghatározóak a tavasz-nyári kollekciójában. 


E L Y S I A N 
 
Az Elysian nem hazudtolta meg magát, ez alkalommal is a nőies eleganciát helyezte középpontba, ami most is remekül sikerült. Némely ruhánál érdekes különleges kézzel készített díszítéseket is láthattunk, amelyek még emelkedettebbé tették a kollekció egyes elemeit. Finom és kellemes anyagokat választott a ruhákhoz, amelyek a hosszúságuktól függően szépen omlottak le, kiemelve sok esetben a női test szépségét. 

K O  N S A N S Z K Y 
 
Konsanszky kollekcióját is már sikerült megtekintenem, viszont itt is akadtak olyan darabok, amelyeket még nem láttam. A fekete és fehér színek jellemzik a kollekciót, amelyet itt-ott egy élénk zöld árnyalatú darabok szakítanak meg.  

N O R A   S A R M A N
 
Nóra ruhái mesebeli szépségek egytől egyig. Az ember szótlanul és tátott szájjal képes végignézni a kollekcióit, mert a csodálattól nehéz megszólalni. Nem csupán gyönyörűek ezek az estélyi ruhák, hanem pompázatosak. Egy modern Hamupipőke mindenképpen tőle választana ruhát a herceg báljára, kétségem sincs efelől. Az én kedvencem az Annán látható csipkefelsőrészes ruha.  

N U D E   B Y    N U B U
 
A Nude by Nubu-val sokáig volt problém, hogy kevés színt vonultat fel a márkában. Igazából most is kevés alkalommal volt megtalálható benne más árnyalat, viszont akadt, ennek pedig kifejezetten örültem. A "pufidzseki"re emlékeztető anyag fenomenális választás volt, nekem az jött be leginkább!  

T H E   F O U R
 
A Four bemutatója a különleges minták miatt vált a kedvencemmé, amellett hogy igazán érdekes fazonok is megjelentek, amik szintén nagyon tetszettek nekem. Vékony, lenge anyagokat használtak, amivel máris sikerült a nyarat hacsak fejben is, de közelebb hozni hozzám. Az ezüst cipőktől és csizmáktól pedig teljesen kész voltam, annyira ötletesnek találtam és az ember önkéntelenül is nézte őket! Csodás koncepció volt és ezzel nálam az ő kollekciójuk volt a nyerő! 


Z I G I
 
A Zigi a nőies vonalat képviselte kollekciójában, ami nála nemeglepő. Csodás színekkel és anyagokkal dolgoztak, a piros darabok kifejezetten lehengerlőnek találtattak. Változatos fazonokat vonultattak fel a kifutón, hiszen hosszú, félhosszú és rövid elemek váltakoztak a kollekcióban. Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe