Bridget&Olivia Birthday Party & AW15

vasárnap, szeptember 06, 2015


BRIDGET&OLIVIA Birthday party // AW15 kollekció 
Ebben a cikkben a személyes élményeim és véleményeim olvashatóak a születésnapi partival és az új kollekcióval kapcsolatosan. Egyaránt voltak vicces élmények és még viccesebb, már-már nevetséges élmények is. 

17:30-ra érkeztemeg a showroomba, barátom - Zoli - társaságában. Addigra már az m1 és a Welovebudapest is ott volt, hogy interjút, képeket készítsenek Dórival és Timivel. Hamarosan megérkezett Adri is, elkezdtünk kipakolni, ellenőriztük a mikroportot, megmutatta milyen felvételeket fogunk készíteni. Adri drágám annyira lelkes volt, hogy hajnalig fashion videókat nézett! - Imádom!
Nos, mondanom sem kell körülbelül 18:30-kor végre valahára elérkezhetett a mi időnk is. Dóri volt az interjúalanyunk és a mikroport felcsatolása után, kezdhettünk is. Rögtön a tudtára adtam, hogy ne izguljon, hiszen csak velem beszélget, azt mond amit csak szeretne és úgy, ahogyan ő szeretné.
Dóri vérprofiként viselkedett a kamera előtt, mindenről beszámolt, a kollekcióról, az inspirációról, a jövőbeli tervekről. Nem is kellett erőlködnöm, saját magától avatott be a részletekbe, hiszen engem valóban érdekelt. - Ha meglátjátok a videót, ti is meglátjátok milyen hipercuki -
Az interjú után következhettek a vágóképek felvétele, ahol a ruhákat mutatjuk be nektek részletesen, illetve a showroomot magát. Ekkor már javában 19-et ütött az óra, így a vendégek szép sorjában szállingózni kezdtek. Rengeteg ismerőssel találkoztam, bloggerekkel, fotósokkal. 
Adrival, Zolival és Renivel (Njoythestyle blog) egy szépséges fehér abrosszal díszített asztalt elfoglaltunk és egészen fél 10-10 óráig nem is adtuk át senki másnak. Abban egészen biztos vagyok, hogy a legjobban mi szórakoztunk. Ezt azért állítom ennyire biztosan, mert nálunk a viccmeséléstől kezdve a bohóckodáson át minden volt, olyanokat felröhögtünk, hogy valószínű más el sem tudta képzelni, mi mégis miről beszélgethetünk. Szeretem ezeket a rendezvényeket, mert nem olyan ember vagyok, aki simulékonyan szóba elegyedik a világ összes emberével, hogy 1-2 nagyon szép mondatot beszélhessenek. Én imádok bohóckodni, vicceket mesélni és hallgatni, olykor teljesen random hülyeségeket csinálni. Külön kiemelném, hogy milyen jó volt találkozni személyesen Virággal (Virág's Lab) és persze Petrával is (Pierrette).
Amikor már mindenki annyi Somersby-t ivott - szegény Reni kivételével, aki vezetett - hogy a szénsav már nem fért el a gyomrunkban, felvágásra került a csodás torta is - a videóban lesz, türelem ;) - aminek isteni vastag rétegű csokis tölteléke és édes marcipánmassza teteje volt. Elég laktató volt, mert csak egy szeletet tudtam belőle megenni. 

Fotók: Unger Adrienn Photography 

A 2015. őszi-téli kollekciót egy finn közmondás ihlette és a harmónia áll a középpontjában. A printelt mintákban kis házikókat is találhatunk - ami egyébként az én kedvencem lett. Kötött pulóverek mellett a szőrmés fazonok is jellemzik a kollekciót és ahogyan előzőleg a márka most is gondolt a férfiakra. Színek tekintetében a kék és a fekete dominál, amivel méginkább erősítik az északi hangulatot. A kollekcióról a készülő videóból tájékozódhattok bővebben!


Fotók: Unger Adrienn Photography Hasonló bejegyzések

4 comments

 1. Szuper élmény lehetett! :)

  lábjegyzet: A bejegyzések betűméretét nem lehetne nagyobbra állítani? Sokszor elég nehezen olvasható egy-egy részlete. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Dehogyisnem lehet :) Azonnal megnézem mit tehetek az ügy érdekében :) <3

   Törlés
 2. Ó, de drága vagy, nagyon köszönöm az említést! :)
  Imádtam a rendezvényt, a hangulat eszméletlen jó volt, szuperül éreztem magam!
  Pusza: Reni
  u.i.: a sálért én bizony vissza fogok menni :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazán nincs mit Reni :) Nagyon jó volt a hangulat és örülök hogy jól érezted magad :D Alig várom, hogy máskor is találkozzunk :)
   Pusz-pusz!

   Törlés

Subscribe