Hunfashion News

szombat, augusztus 15, 2015
HORDJ BUGYIT 
Hana azt gondolta, miért ne hordhatnánk magunknál extrém fazonú, különleges neszeszereket, amibe mindenféle piperénket elrejthetjük és nemcsak szépen mutat, hanem egyedi is. Ismerkedjünk meg tehát a Hana márkával és a csodálatos neszeszer-táskáival.

Hana a fővárosba költözött, hogy megtalálja a helyét a világban és olyan munkát találjon, amit élvez. Több munkahelyet is kipróbált, de nem érezte úgy, hogy oda tartozna és mivel tisztában volt vele, hogy nem lenne képes évtizedeket úgy ledolgozni, így valami újba fogott bele. A kreatív divat szakma mindig is érdekelte, ezért úgy gondolta miért ne próbálná ki  magát, majd beiratkozott egy divatiskolába. Ezután megszületett a HANA.

A Hana üzenete, hogy vállald fel magadat és tűnj ki a többi ember közül egyediségeddel. Ezt tökéletesen képviseli különleges bugyi fazonú táskái, neszeszerei, amelyek egytől-egyig különbözőek és látványosak. Ezek az izgalmas és színes kiegészítők több méretben is készülnek több fazonban is, hogy akik nem annyira bevállalósak, azok se mondjanak le róla. Az új kollekcióban már visszafogottabb darabokat is találhatunk, elegáns díszítésekkel, szolidabb fazonokkal.  
Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe