Hunfashion News - Balilla a/w 16

csütörtök, augusztus 27, 2015


BALILLA AW 16 - Candy Crush 
Balázs Lilla legújabb autumn/winter 2016-os kollekciójában nem cukros bácsik, hanem inkább cukros nénik kapnak szerepet. A cukorkabolt újra megnyílt!

" A gyermekkori nosztalgiát hívják életre a Balilla őszi színei, a vattacukor rózsaszín, a porcelán kék vagy a púder lila. A tavasz lüktető lendülete még bennünk él, ne engedjük át magunkat a bánatos ősznek." - olvasható Balázs Lilla oldalán, az új kollekciójának, Candy Crushnak a bevezetőjében. A kiegészítőkben ezúttal is megjelennek a csavart elemek és az egymásba átívelő színek.

Lilla ékszereit azért kedvelem, mert egyrészről a gyermekkoromat idézik a színes kréták idejéből, emellett a vattacukor édes színeit használja, amik valóban ellenállhatatlanná teszik őket. Ugyanakkor mégsem gyerekes a viselete, éppúgy fel lehet venni egy egyszerű pólóhoz, mint egy elegáns ruhához. Ettől olyan egyedi! Sokféle formából válogathatunk, hiszen a csavart - engem pillecukorra emlékeztető - formától kezdve az egyenesig minden megtalálható nála, több színből is. 

Fotó: Ora Hasenfratz Photography 
Haj: Kozma Norbi have
Smink: Vörös Viki @have
Modell: Sári Visage ManagementHasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe