TOP3 hungarian designers

szerda, július 15, 2015


A TOP3 rovat e részében háromagyar ékszermárkát mutatok be nektek, ahol a középpontba a kémiai elemek megmunkálása áll, így olyan ékszereket láthattok, melyek különböző fémekből készülnek.


SOÓS ANDREA
Ezek a kis ékszercsodák az újrahasznosítás leggyönyörűbb formái, ugyanis Andrea az ékszereit használhatatlan, kidobásra ítélt ezüst tárgyakból készíti. Ezüst kiskanál, ezüst törött óra? Az ő ékszereiben a recycle egy új értelmet nyer. Ezek a teljes mértékben egyedi kiegészítők valóban  megismételhetetlen alkotások, hiszen kettő ugyanolyan sohasem készül.
BORIBIANKA JEWELS
Bianka ékszereiben a természet éli reneszánszát. A Ginkgo biloba inspirálta fülbevalók a kémia és az anyaföld egyesülése. Több árnyalatban is megtalálhatjuk őket, ráadásul a legújabb trendnek hódol, amely a single earring - azaz, hogy csupán az egyik fülünkben hordunk ékszert.
ZEMSE
Hódít az unisexizmus a fémek világában is. Erre pedig tökéletes példa Zemse ékszerei, amelyek között női és férfi fazonok is megtalálhatóak, hiszen amennyire feminin fényes és tiszta, annyira férfias és erőt sugárzóak is ezek a kiegészítők. Aki a letisztult, mégis izgalmas formákat kedveli, az nem fog csalódni Emese alkotásaiban.Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe