the last weekly report #5

vasárnap, július 12, 2015



2 0 1 5 .   J Ú L I U S   0 8 - 0 9.
F U F A V I     N I G H T    S H O P P I N G


Szerdán kissé úgy éreztemagam, mint Noé az özönvíz idején. Pár perc alatt úgy néztem ki, mint akit egy medencébe dobtak be, így nem tudtam elmenni Fufavi rendezvényére, ezért el voltam keseredve. Aztán fogadott a jó hír itthon, hogy meghosszabbítják másnapra is, a rossz idő miatt. Juhuuu! Fufavi boltjában a kedvenc darabom a képen is látható zöld-rózsaszín szoknya, mert szinte világít és ordít róla, hogy HORDJ! Emellett vannak visszafogottabb darabok is, mint például a halvány babakék szoknya csipkés betétekkel tarkítva. Ja igen! Imádtam a gyöngyös vállfáikat! Annyira ötletes és aranyos!



2 0 1 5 .   J Ú L I U S   0 9 .
| S U M M E R   S A L E   |   E V E   B Y   E V A   R E M E N Y I   |


Reményi Éva ékszereihez bizony meg kell másznod szinte egy hegyet, de igazán megéri. A geometrikus és a természet inspirálta kiegészítők csodás tárházát tekinthetjük meg nála. Ami számomra a legpozitívabb benyomás, az egyrészről Éva személye, mert tündéri hölgy, másrészről az, hogy az ékszerek több "színben" készülnek, találunk arany, ezüst, bronzot egyaránt, ami azért nagyon jó, mert így kombinálhatóak több öltözékkel is.




2 0 1 5 .   J Ú L I U S   1 0 - 1 2 .
A N T R É   P O P  U P   S T O R E


 Az ANTRÉ pop upján már olyan vagyok, mint egy visszajáró kísértet. De tényleg! Ez alkalommal egy nagyon aranyos lánnyal, Nitussal mentünk körbenézni náluk. Nitus próbálgatott én közben kattintottam pár képet és nagy örömmel láttameg a személyes kedvencemet a kék crop topot! Rengeteget beszélgettünk, sztorizgattunk, viccesebbnél viccesebb dolgokról, és nem győztem gyönyörködni Balilla ékszereiben is. Aztán 1-2 holmi vásárlása után elköszöntünk és folytattuk napunkat Nitussal! 




Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe