the last weekly report #4

vasárnap, július 05, 20152 0 1 5 .   J Ú L I U S   02 .
F L A S H   L I K E   A    H E R O   B I G   S A L E


A héten egy kicsit pihentem - óh ugyan, dehogy - és a szabadságomat töltöttem, ami egyet jelentett azzal, hogy tárgyaltamárkákkal és persze mindenféle eseményre mentem. Az első állomásom a héten a WonderLAB volt, ahol a Komod-os lányok tartottak hatalmas leárazásokat. Imádom a Flash like a Hero kollekciójukat, mert olyan anyagokból készültek, amik visszaverik a fényt! Fesztiválra, vagy csak úgy simán is szuperkülönlegesek! Újdonságuk emellett a neon színekben pompázó hajpánt, amikkel garantáltan a fesztiválok királynői lehetünk!2 0 1 5 .   J Ú L I U S   02 .
E L Y S I A N    L A T E  N I G H T  S H O P P I N G   &   C O C K T A I L S


Ellátogattam az Elysian Pop Upjára is, ahol nem csak a kellemes és lágy anyagokból készült ruhákat, hanem újdonságként a táskákat is megnézhettem. Tetszett, hogy Boglárka mennyire büszke - teljesen jogosan - a Glamour-gálán elnyert díjára, hiszen ez is díszt képezett a polcon. Egy pohár pezsgő társaságában érdemes volt az apró helyen körbenézni és megcsodálni az utolsó fehérneműt, melyet a Triumph pályázatára készített a tervezőnő.2 0 1 5 .   J Ú L I U S   03 .
T H E   N A A N  D E S I G N   P A L O M A  M E G N Y I T Ó


Pénteken már 11-re mentem is a Palomába, ahol a 9-es szobába új ékszercsoda került, a The naan design szerepében. Hihetetlen kedves volt Nati és Ági is, akikkel rövid idő alatt olyan jól elbeszélgettem, hogy majdnem elkéstem az egyik megbeszélésemről! Na, de ilyen az ha jó társaságba kerül az emberlánya. Az ékszerek története is megfogott, a vágyakat szimbolizálják. A legtöbbször az emberek vágya elszáll, ezek a fülbevalók és nyakláncok, pedig arra hivatottak gazdáikat figyelmeztetni, hogy soha ne mondjanak le a vágyaikról! Emellett egy új kollekció - az Éclat - egyes darabjait is megnézhettem, sőt a jövőbeli terveikről is meséltek nekem. Igazán jó érzés volt náluk és nem titok, hogy velük is fogtok szerintemég találkozni a blogon! 2 0 1 5 .   J Ú L I U S   03 .
R O Z I   S U N G L A S S E S  -  V Á L O G A T Ó 1


Elég nehezen jutottam be a Rozi Sunglasses válogató eseményére, ami csak abból eredt, hogy gombokat nem tudtamegnyomni - hihi. De végül sikerült és megnézhettem a különböző lencséket, anyagokat, amelyekből készítik azokat a szemüvegeket, amiket rajtamár többször láthattatok a blogon is! Olyan hihetetlen hajlékonyak ezek a szemüvegek, hogy szinte észre sem veszed, hogy van rajtad! Szuper volt egyszerre ennyiféle színt látni, a tapasztalatokat is öröm volt hallgatni. Hihetetlen, hogy milyen kevés ember mer színes keretet, vagy lencsét használni. Az emberek 95%-a a sötét egyszerűbb árnyalatokat kedveli. Értem én, hogy az megy mindenhez, na de kéremszépen, olyan különleges minden ember, mindenki 1-1 egyéniség, igenis legyünk már bátrak és használjunk több színt az élet minden területén! Fő a változatosság!
Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe