the last weekly report #3

vasárnap, június 28, 2015

2 0 1 5 .   J Ú N I U S   22 .
" L E G Y Ü N K    E G Y Ü T T     K R E A T Í V A K "


Hazaérve a munkából úgy gondoltam pihenésképpen a közösségi oldalon szörfözök. Abban a pillanatban láttam meg ezt az eseményt. Azonnal vállamra kaptam a táskámat és már spuriztam is a Palmetta Design boltba, ahol a Pandart bloggere, Dóri és Gyulai Natália színpompás ruháit nézhettem meg édes csokoládékkal körítve, amelyet a Tour de Zsokolat hozott! Egyedüli fiatal generációsként érdekes volt szemlélni az eseményeket. A vendégek között ült ugyanis Nati egykori tanítója és mestere, aki egy bejelentést is tett: Nati egy díjjal lett gazdagabb, amelyet Szombathelyen vehet át. A bejelentés után jöhetett a csokikóstolás is, ahol magyar kézműves édességkavalkád fogadott bennünket. A csokinak nem lehet ellenállni és ennyi finomságot vétek lett volna kihagyni! Nagyon örültem, hogy Dórával személyesen is találkozhattam és remélem nem ez volt az utolsó!
2 0 1 5 .   J Ú N I U S   24 .
K R I S Z T A F E J E S    P O P  U P


Kriszta csodálatos táskáinak kollekcióbemutatóját régóta vártam, úgyhogy siettem is, le ne maradjak róla. Örültem, hogy személyesen is megismerhettem Krisztát, mert egy tündéri leányzó, valamint a barátjával is remekül eltársalogtam, mert mint kiderült közös ismerősünk is van! Annyira jó érzés, amikor rájövünk milyen kicsi hazánk, hogy valahogy mindenki kapcsolódik mindenkihez a közös ismerősök révén. A vendéglátás is pazar volt, étel is ital is rendelkezésünkre állt, nehogy kiszáradjunk. Én almalével oltottam szomjam, miközben a kollekcióban gyönyörködtem. A táskákra rátérve, tetszettek a színhasználatok, főleg a lila és a sárga! A bivalyokat azért megjegyzesajnáltam, - túlzottan is imádom az állatokat - annak ellenére, hogy tisztában vagyok vele, hogy vannak állatok, melyeket kifejezetten ezért tartanak. Összességében az esemény jó környezetben, jó társaságban zajlott és készüljetek, mert hamarosan Krisztafejes táskákkal is találkozhattok a blogon! 
2 0 1 5 .   J Ú N I U S   25 .
N A N A ' S    S T O R E    O P E N I N G


Nanát azért kedvelem nagyon, mert amellett, hogy közvetlen és barátságos, ő volt az, aki a kezdeti löketet adta nekem a bloghoz! Így nagyon hálás vagyok neki. Új üzletbe költözött, így ellátogattamegnézni a tágasabb helyiséget. Közben persze a kollekciót se hagyhattam figyelmen kívül. Annyira szuperek ezek az üde színek!!! Szerelmes lettem beléjük! 
2 0 1 5 .   J Ú N I U S   26 .
E N I H O R N     B I R T H D A Y     E V E N T


Ezen a héten ünnepelte ENIHORN az egyéves születésnapját! Ennek örömére újra körbenéztem hozzájuk, ahol gyönyörű új LTS cipőket is találtam. Hamarosan tervezem, hogy az outfiteknél a lábbelik is hazai tervezői darabok legyenek ^.^ Azt hiszem, a képek magukért beszélnek, micsoda fenomenális látvány fogadott az üzletben. A tűsarkú LTS-ekért teljesen odavagyok!!! Kedvencem - amely, mint megtudtam eddig valamennyi lány kedvence volt - a virágmintás tűsarkú!
2 0 1 5 .   J Ú N I U S   27 .
H Y P E A N D H Y P E R   R O O F S H O P


Délután a Design terminál teraszára vezetett utam, ahol egy pop up volt magyar tervezők darabjaival. Találkoztam a Pakamé tervezőjével, aztán ellátogattam a Battila szemüveges standhoz, ahol megismerkedtem a lányokkal, akik készítik a szemcsiket! Remekül elbeszélgettem velük, annyira, hogy jövőhéten megyek is be hozzájuk, úgyhogy ezentúl még több hazai napszemüveget láthattok majd az oldalon! Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe