InterYou: Bori Bianka Jewels

hétfő, június 01, 2015Mindig örömmel és megtiszteltetéssel tölt el, ha egy tervező beenged birodalmába. A múlt héten Bori Biankánál, jártam, aki a BORI BIANKA JEWELS ékszerek készíti. Bianka édespofa kutyusa Twinings, már a bejáratból rohant felénk, hogy megszemlélje az idegen látogatókat, barátságáról pedig hanyatt fekvésével győzött meg bennünket. Beérkezvén a műhelybe 3 asztal fogadott telis-tele számomra felismerhetetlen szerszámokkal. A munka folyamata még szinte a levegőben volt, erről a munkaasztalon lévő félkész ékszerek is árulkodtak. 

Élvezetes volt Bianka történeteit hallgatni, az ékszerkészítési szenvedélyéről meggyőződni a saját fülemmel is. Közös vonást is hamar találtunk, hiszen mint kiderült, ékszereit a természet és a bolygók inspirálják, amely érdeklődési körök hozzám is közel állnak. A természeti vonásokat a Ginko fülbevalóin keresztül láthatjuk, melyeket mintha csak rám szabva találta volna ki Bianka - hiszen én csak 1 fülemben hordok fülbevalókat, melyet már több képemnél észrevehettetek. Emellett a karkötőinél a bolygók és a naprendszer áll a középpontban, amivel azt fejezi ki, hogy amennyire különbözőek egymástól kinézetre és tulajdonságokra az égitestek, pont annyira különbözőek az ékszerei is, hiszen pontosan ugyanolyan sohasem készül.  MT - MOLNÁR TÍMEA: photos ||

Ami az én oldalamat fúrta, az leginkább a logója volt, hiszen egy szarvasbogarat ábrázol. Ennek hátterét is megosztotta velem Bianka, melyről csupán annyit árulok el, hogy egy személyes élményt takar. Szeretem, ha van egy kis misztikum a márka logója mögött, hiszen minden ami kiszámítható, az egyben unalmas is. Ez nemondható el sem az ékszereiről, sem a márkáról, Biankáról pedig végképp nem, aki másodállásban foglalkozik a kiegészítőkészítéssel.


Hasonló bejegyzések

1 comments

Subscribe