YLKA design studio ~ presentation lunch

szerda, május 06, 2015
Ezen, valamint a következő héten is meghosszabbított nyitvatartással vár benneteket is az YLKA Designt Studio! Én még a múlt hét folyamán látogattam el hozzájuk, és egy fantasztikus prezentációval egybekötötten megtekinthettem a különböző tervezőnők alkotásait. Az stúdióban jelenleg 4 márka kapott helyet: a Fibula, a DorV, Ducsai Judit és a Designizmus. Az Ajtósi Dürer soron lévő helyiség nagyon könnyedén megközelíthető, sőt eltéveszthetetlen , hiszen táblácska is jelzi az odalátogatónak, hogy "hahó, ide gyere be, mert az jó lesz". És valóban.
Természetesen az elengedhetetlen evés-ivás innen sem hiányozhatott, meg is hazudtolnám magamat, ha nem tömném a pici bucim valahol. Nagyon finom kekszek és aprósütemények, valamint üdítőkkel lehetett a szomjat is oltani - a pezsgő mellett. Azt mondanom sem kell, valamennyi képen bizton állítom, hogy zabáltam, nem győztem ide vagy oda fordulni, ez valami mágikus balszerencse lehet, hogy valahányszor készítenek egy fotót rólam, akkor azon eszek. 
Na, de nem pazarlom a szavakat, jöjjenek a ruhák. Elsőként a Fibulás lányokkal kezdeném. A Fibula [link] 2012-ben alakult Kránitz Orsolya és Nagy Dorottya által. A mostani kollekciójukban az fogott meg, hogy sok kék és zöld színt használnak - pech, hogy pont nem olyan képet tettem be, amin ez látszana :D -, ráadásul keverve, amivel egy igazán érdekes elegyet láthatunk. A fazonokkal is teljesen levettek engem a lábamról, nőies és karakteres ruhákat sikerült alkotniuk. 

Ducsai Judit [link] táskáival már jóideje távolról szemeztem, hiszen valahányszor feltűntem egy vásáron, mindig megakadt rajtuk a szemem. Eljött az én időm és volt szerencsém nemcsak a táskáit hanem őt magát is megismerni. Páratlan táskakollekció az övé, kombinálhatóság és időtállóság a két legjobb fogalom ami leírhatná. Az új kollekciójában pedig kedvenc színeimre is leltem a kék és sárga szerepében. 

Végezetül a DorV-val [link] fejezném be a kis élménybeszámolót. Belépéskor legelőször én a táskáit, Timike pedig a fürdőruháit szúrta ki és ájultunk el. A forma, a színvilág, valamint az, hogy "szőrös" fenomenálisan hatott. A táskáit simogatni lehetett és mi sem bizonyítaná jobban, hogy a kék az idei év elengedhetetlen színe, minthogy az ő kollekciójában is megjelent! Körüljárás után, hagytunk helyet a többi nézelődőnek is, így mi utunkra keltünk. Alig léptünk ki az ajtón, máris lestünk a goodie-bagünkbe mit rejt. Otthon pedig olyan voltam, mint az 5 éves kisgyerek, akinek épp most van karácsony. Szuper dolgokat kaptunk tőlük ajándékba, úgyhogy ismét szeretném ezt nekik megköszönni!

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe