wonderLAB

csütörtök, május 14, 2015

Szeretném nektek ma bemutatni a wonderLAB boltot, ahol rengeteg magyar tervező alkotásait tudjátok megvásárolni! Azon kívül, hogy az üzletben mindig barátias a légkör, csodálatos látvány tárul az ember szeme elé. Számomra már megszállottság a magyar termékek vadászata, ezért külön örültem ennek a helynek, mert szinte egy zarándokhely a Veres Pálné utcában. 

  

Én általában úgy állok hozzá a vásárláshoz, mint annak idején Kossuthék, miszerint miért vásárolnék külföldit, ha abból magyar is van, minőségi is. Az árfekvésben nyilván van különbség, ezt többször tapasztaljuk, viszont a saját gazdaságunk és saját nemzeti érdekünk, hogy "magunkat" támogassuk. Ez kissé elfogultság, kissé nemzeti életérzés, amely számos európai országban megvan, itthon azonban ez nem olyan jelentős, mint amilyennek én például tartom. 

  

Éltem Olaszországban és az olasz emberek nagyon figyelnek arra, hogy ha lehet saját nemzeti terméket vásároljanak, sőt polcaikon volt, hogy más nemzet terméke meg sem jelent! Itt vetődött fel bennem, mennyire jó is lenne, ha itthon is így működnének az emberek. Természetesen a keresetek különbségével is tisztában vagyok, tudom, hogy a designer termékek cseppet sem az olcsó kategóriába esnek, ellenben mérlegelni lehet, hogy veszek egy bóvlit, ami lehet hamar tönkremegy és vehetek még 10 másikat, vagy veszek egyet, de az különleges, egyedi, de össze kell rá gyűjtögetnem a pénzt. 

  

Szeretném visszahozni belénk az összetartozás érzését a divaton keresztül, mert milyen csodálatos lenne, ha minden magyar nő és lány magyar tervezői alkotásokban róná az utcákat! Hmm.. efféle álmaim vannak! :)  Visszakanyarodván a WonderLAB-re, itt mindenki találhat magának olyat, ami tetszetős, hiszen több stílusból, rengeteg fazonból és márkából lehet válogatni. Ékszerek, ruhák, táskák - itt minden van!

  

 MT - MOLNÁR TÍMEA: photos ||

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe