Kevin.murphy fashion week

szombat, május 02, 2015

Kissé megkésve, de úgy gondoltam leírom nektek a kevin.murphy fashion week eseményeit! A Kiosk étteremben megrendezésre került fashion week első részében Lakatos Márk konferálásával hajstyling bemutatókat nézhettünk végig, kevin.murphy termékekkel. Közben megismerkedtem egy nagyon kedves hölggyel Tímár Edittel [LINK], aki fodrászként dolgozik kevin.murphy termékekkel, így bemutatta nekünk a márkát és érdekességeit. Tudtátok például, hogy a kevin.murphy termékeknél nem állatokon végzik el a kísérleteket? Egyetlen állatka életébe sem kerülnek a samponok, balzsamok és egyebek kifejlesztése! Ez számomra rögtön szimpatikussá tette. Amint helyet foglaltunk a 62-es asztalnál, szemem elé tárult a kulináris kánaán. Bármennyire is úgy tűnhet, én élek-halok az evésért, állandóan eszek és nem is kevés mennyiséget. Gyakorta meglepődnek ezen, mert nem látszik rajtam, aminek végtelenül örülök. Ennek megőrzése érdekében, heti egyszer futni járok. Na de visszatérve, isteni pogácsák és egyéb rágcsálni valók fincsi szósszal és egészséges répával megspékelve, hmmm még most is összegyűlik a nyál a számban, ha rágondolok! Szomjúságunkat Timike limonádéval, én pedig őszibaracklével enyhítettem, aminek olyan sikere volt, hogy második kört már meg sem értem, addigra teljesen elfogyott! :D 
A hajbemutató nekem nagyon tetszett, rengeteg érdekes praktikát mutattak a profik és olyan eredeti és különleges ötletekkel gazdagodtam, hogy alig várom, hogy a hajam újra megnőjön és hasznosíthassam a látottakat!

 


 Ezek után egy félórás késéssel, de elkezdődött Szegedi Kata kollekciójának bemutatója. Ami engem büszkeséggel töltött el, hogy úgy vettem részt ezen a fashion week-en, hogy csak kevesen tudtak róla, sztárok és az elit bloggerek voltak jelen rajta. Szegedi Kata kollekciójáról már írtam bővebben, így nem írnám le mégegyszer, elég ha annyit mondok, még mindig WOW életérzéssel töltött el a látványa.


[LINK] MT - MOLNÁR TÍMEA: photos ||

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe